Υπόθεση Ουζόχο: Τρεις μέρες κράτηση στον Γιάγκου

Υπόθεση Ουζόχο: Τρεις μέρες κράτηση στον Γιάγκου

Ενώπιον του δικαστηρίου οδηγήθηκε ο Κυριακός Γιάγκου

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας διέταξε σήμερα την τριήμερη κράτηση του Αναπληρωτή Πρόεδρου της Ανόρθωσης Δρ. Κυριακού Γιάγκου, 42 ετών, ο οποίος συνελήφθη ως ύποπτος σε σχέση με τη διερευνώμενη καταγγελία του Απόλλωνα για το δελτίο υγείας του ποδοσφαιριστή της Ανόρθωσης Ουζόχο.

Απαντώντας σε ερώτηση του ΚΥΠΕ για το θέμα ο Αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Στέλιος Στυλιανού, ανέφερε ότι «χθες γύρω στις 2030, συνελήφθηκε 42χρονος από τη Λευκωσία, για τα αδικήματα της πλαστογραφίας, της κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου και της εξασφάλισης εγγραφής με ψευδείς παραστάσεις».

Ο 42χρονος, πρόσθεσε, «σήμερα οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας όπου εναντίον του εκδόθηκε διάταγμα κράτησης για τρεις μέρες».

Οι ανακρίσεις από την ανακριτική ομάδα του ΤΑΕ Αρχηγείου Αστυνομίας, είπε, «συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς με σκοπό την ολοκλήρωση της διερεύνησης της υπόθεσης το συντομότερο δυνατόν».  

Σε ανάρτησή της στο Twitter η Αστυνομία είχε γράψει χθες βράδυ ότι «σχετικά με καταγγελία που σχετίζεται με δελτίο υγείας ποδοσφαιριστή, η Αστυνομία στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης, προχώρησε πριν από λίγο στη σύλληψη ενός προσώπου».

Home