Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

«Ο ΔΗΣΥ παραμένει η πρωταγωνιστική πολιτική δύναμη στον τόπο μας»

Offsite Team -
31.05.2021 - 12:58

«Ο ΔΗΣΥ παραμένει η πρωταγωνιστική πολιτική δύναμη στον τόπο μας»

Είπε ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου.

Σε ένα ιδιαίτερο δύσκολο περιβάλλον, «σαν να κρινόταν όχι η σύνθεση της Βουλής, αλλά η διακυβέρνηση της χώρας, μόνος απέναντι σε 14 κόμματα και 650 υποψήφιους, ο ΔΗΣΥ πέτυχε ένα σημαντικό εκλογικό αποτέλεσμα: Παραμένουμε η πρωταγωνιστική πολιτική δύναμη στον τόπο μας», είπε ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου, προσερχόμενος στο Συνεδριακό για την ανακήρυξη των Βουλευτών, πλαισιωμένος από τους Βουλευτές του κόμματος.

 

>>> H offsite τώρα και στο Google News - Ακολουθείστε μας

 

«Οι πολίτες δεν επικρότησαν το τοξικό κλίμα. Επέλεξαν θετικά, με κριτήριο τα μεγάλα και τα σημαντικά, τις πράξεις και το έργο, την ικανότητα της Κυβέρνησης και του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη, αλλά και του κόμματος να φέρνουμε αποτελέσματα, που συμβάλλουν στην προκοπή και στην ανάπτυξη της χώρας μας», σημείωσε ο κ. Νεοφύτου.

«Τιμούμε την εντολή που μας έδωσε η κοινωνία, αλλά συγχρόνως αναλαμβάνουμε και την ευθύνη να ανταποκριθούμε με επιτυχία στις μεγάλες προκλήσεις που έχουμε ενώπιον μας», πρόσθεσε.  

Όπως είπε ο κ. Νεοφύτου, «θα πορευτούμε με σεμνότητα. Θετικές προτάσεις και ειλικρινή διάθεση συναίνεσης απέναντι σε όλα τα πολιτικά κόμματα».

>>> Κατεβάστε τώρα το application της offsite - ΕΔΩ για Android & ΕΔΩ για iOS 

«Όταν είμαστε όλοι μαζί η Κύπρος είναι πιο δυνατή και η Κύπρος βγαίνει κερδισμένη», κατέληξε.

Πηγή: ΚΥΠΕ 

Home