Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Σιζόπουλος: Η ΕΔΕΚ συνεχίζει τον αγώνα για Κυπριακό και διαφάνεια

Offsite Team -
31.05.2021

Σιζόπουλος: Η ΕΔΕΚ συνεχίζει τον αγώνα για Κυπριακό και διαφάνεια

"Όπως τον καθόρισε ο ιδρυτής του κόμματος Βάσος Λυσσαρίδης"

Ο Πρόεδρος της ΕΔΕΚ Μαρίνος Σιζόπουλος δήλωσε τη Δευτέρα ότι η ΕΔΕΚ θα συνεχίσει αταλάντευτα τον αγώνα,  όπως τον καθόρισε ο ιδρυτής του κόμματος Βάσος Λυσσαρίδης, για να διασφαλίσει και ενισχύσει την κρατική οντότητα της Κυπριακής Δημοκρατίας μακριά από σκοπιμότητες και ξένα συμφέροντα.

 

«Διακηρύσσουμε τη θέση μας και θα αγωνιστούμε εναντίον οποιασδήποτε ρατσιστικής διχοτομικής λύσης στο Κυπριακό, για μια λύση δημοκρατική βιώσιμη, λειτουργική με πλήρη κατοχύρωση του ευρωπαϊκού κεκτημένου σε όλη την επικράτεια του νησιού, χωρίς εδαφικούς και πληθυσμιακούς διαχωρισμούς των πολιτών της Κυπριακής Δημοκρατίας, με κατοχύρωση των πολιτικών και των ανθρωπίνων τους δικαιωμάτων», δήλωσε στο περιθώριο της ανακήρυξης των νέων Βουλευτών.

 

Ο κ. Σιζόπουλος ευχαρίστησε τους πολίτες για τη στήριξη τους και την ψήφο εμπιστοσύνης  στην ΕΔΕΚ, διαβεβαιώνοντας ότι το κόμμα του θα συνεχίσει τις προσπάθειες στο νέο κοινοβούλιο με σύνεση, μετριοπάθεια, αξιοπρέπεια και εποικοδομητική συνέργεια για να μπορέσει να στηρίξει τις κοινωνικά και οικονομικά τις ευάλωτες ομάδες του πληθυσμού που αντιμετωπίζουν τεράστια προβλήματα λόγω της οικονομικής κρίσης του 2012-2013 και της υγειονομικής κρίσης που επέφερε η πανδημία.

 

Πρόσθεσε ότι η ΕΔΕΚ θα συνεχίσει παράλληλα τις προσπάθειες για κάθαρση, διαφάνεια, αποκάλυψη των σκανδάλων και εξυγίανση της  κοινωνικής και πολιτικής ζωής του τόπου.

Πηγή: ΚΥΠΕ 

Home