Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Αιφνιδιασμός Σολτς –Έβγαλαν τις μπλούζες τους για το φυσικό αέριο

Offsite Team -
21.08.2022 - 21:49

Αιφνιδιασμός Σολτς –Έβγαλαν τις μπλούζες τους για το φυσικό αέριο

Δύο γυναίκες διαμαρτυρήθηκαν για την εξάρτηση της χώρας από τη ρωσική ενέργεια μπροστά στον Γερμανό καγκελάριο (ΦΩΤΟΣ)

Δύο ακτιβίστριες αιφνιδίασαν τον καγκελάριο της Γερμανίας Όλαφ Σολτς, με τον οποίο ζήτησαν να φωτογραφηθούν, καθώς γύμνωσαν τα στήθη τους απαιτώντας «εμπάργκο στο ρωσικό φυσικό αέριο, τώρα», λόγω της εισβολής της Ρωσίας στην Ουκρανία.

Οι δύο γυναίκες, που επωφελήθηκαν από την ημέρα «ανοιχτών θυρών» της γερμανικής κυβέρνησης για να μπουν στην καγκελαρία, είχαν γράψει το σύνθημα αυτό στο στήθος τους.

>>>>Διαβάστε επίσης: Μόσχα: Η Ουκρανία δηλητηρίασε Ρώσους στρατιώτες στη Ζαπορίζια<<<<

Οι υπεύθυνοι ασφαλείας της καγκελαρίας τις απομάκρυναν πολύ γρήγορα, ενώ εκείνες φώναζαν συνθήματα, ωστόσο αίσθηση προκάλεσε το γεγονός ότι ο καγκελάριος Σολτς παρέμεινε ανέκφραστος κατά τη διάρκεια του επεισοδίου.

γυμνοστηθη 2

Υπενθυμίζεται ότι η Γερμανία, που εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το ρωσικό φυσικό αέριο, δεν έχει καταφέρει μέχρι τώρα να επιβάλει πλήρες εμπάργκο στις προμήθειες από τη Ρωσία.

Όταν ρωτήθηκε νωρίτερα σήμερα, ο Σολτς υπενθύμισε τις προσπάθειες που καταβάλλει το Βερολίνο για να βρει εναλλακτικές πηγές ενέργειες, όπως είναι το υγροποιημένο φυσικό αέριο (LNG), οι πρώτοι σταθμοί αποσυμπίεσης του οποίου ενδέχεται να λειτουργήσουν στις αρχές του 2023.

γυμνοστηθη3

«Στη συνέχεια, το πρόβλημά μας όσον αφορά την ασφάλεια του εφοδιασμού θα μπορούσε να επιλυθεί στις αρχές του 2024», πρόσθεσε ο Γερμανός καγκελάριος.

Η Γερμανία, όπως και πολλές άλλες ευρωπαϊκές χώρες, φοβάται ότι θα αντιμετωπίσει ελλείψεις στην παροχή φυσικού αερίου κατά τη διάρκεια του επόμενου χειμώνα.

Πηγή: cnn.gr /ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Home