Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Ακάρ: Συνεχίζονται οι επαφές με ΗΠΑ για S400 και F35

Offsite Team -
08.03.2019 - 16:07

Ακάρ: Συνεχίζονται οι επαφές με ΗΠΑ για S400 και F35

Thumbnail
Η εγκατάσταση του αντιπυραυλικού συστήματος S400 θα αρχίσει τον Οκτώβριο.

Τον Οκτώβριο θα αρχίσει η εγκατάσταση του αντιπυραυλικού συστήματος S400 στην Τουρκία, δήλωσε ο Τούρκος Υπουργός Άμυνας Χουλούσι Ακάρ λέγοντας ότι ακόμη συνεχίζονται οι εργασίες για το που θα εγκατασταθεί το αντιπυραυλικό σύστημα. Ο Τούρκος Υπουργός είπε ότι ακόμη συνεχίζονται οι επαφές τους με ΗΠΑ για τους S400 και τα αμερικανικά αεροσκάφη F35. 

Σε συνέντευξή του στο πρακτορείο Ανατολού, ο Τούρκος Υπουργός έχουν μπει οι υπογραφές για τους S400, προσθέτοντας ότι για την Τουρκία η αγορά τους είναι αναγκαιότητα. “Είμαστε υποχρεωμένοι να προστατεύσουμε τα 82 εκατομμύρια πολίτες μας”, ανέφερε ο Τούρκος Υπουργός ενώ είπε ότι η Τουρκία έχει βαρεθεί πλέον με τις αγορές και πως από δω και τώρα θα συμμετάσχουν στην συμπαραγωγή, θα κάνουν μεταφορά τεχνολογίας και θα γίνουν και οι ίδιοι παραγωγοί. 

Για τα αμερικανικά αεροσκάφη F35, o Τούρκος Υπουργός είπε ότι συνεχίζονται οι επαφές του Τούρκου Προέδρου Ταγίπ Ερντογάν με τις ΗΠΑ. “Είναι ανομία να λένε δεν δίνουμε τα F35. Τους λέμε ελάτε να βρούμε ένα σημείο που να μην επηρεάζονται τα F35 με τους S400. Λένε ότι αυτό δεν είναι δυνατόν να περάσει από το Κογκρέσο αλλά συνεχίζονται οι επαφές μας σχετικά με αυτό”, ανέφερε.

Home