Το «αντίο» της Αργεντινής στον Ντιέγκο Μαραντόνα (live βίντεο)

Το «αντίο» της Αργεντινής στον Ντιέγκο Μαραντόνα (live βίντεο)

Συρροή κόσμου για να προσκυνήσουν τη σορό του θρύλου του ποδοσφαίρου

Όχι μόνο ολόκληρη η Αργεντινή, αλλά ολόκληρος ο πλανήτης αποχαιρετά σήμερα τον θρύλο του ποδοσφαίρου Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα. 

Ο «Ντιεγκίτο» αφησε χθες την τελευταία του πνοή σε ηλικία 60 ετών και μετά από αρκετές περιπέτειες που είχε με την υγεία του. Η σορός του Μαραντόνα εκτίθεται σε λαϊκό προσκύνημα, με τον κόσμο να συρρέει για να πει το τελευταίο «αντίο» σε έναν άνθρωπο που απέδειξε με τον πιο τρανό τρόπο, γιατί το ποδόσφαιρο θεωρείται το πιο λαοφιλές άθλημα του κόσμου. 

Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του Μαραντόνα - Δείτε live εικόνα από την Casa Rosada

Συγκινεί βίντεο που τραβήχτηκε λίγο πριν πεθάνει

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα πέρασε τις τελευταίες ώρες της ζωής του στο σπίτι του στο Τίγκρε του Μπουένος Άιρες, προτού φύγει από τη ζωή εχθές, Τετάρτη, έχοντας υποστεί έμφραγμα.

Ο ιστότοπος Cuatro.com δημοσιεύει ένα συγκινητικό βίντεο, που δείχνει τον θρύλο του ποδοσφαιρου να κάνει βόλτα έξω από το σπίτι του, στηριζόμενος σε κοντινά του πρόσωπα που τον βοηθούσαν να αναρρώσει μετά την σοβαρή επέμβαση στον εγκέφαλο στην οποία υποβλήθηκε πριν από δύο εβδομάδες.

1

Σύμφωνα με το site, πρόκειται για το τελευταίο πιθανότατα βίντεο που καταγράφει τον θρύλο του ποδοσφαίρου ζωντανό. Το εν λόγω κλιπ τράβηξε μια γειτόνισσα που είδε από τον παράθυρο τον 60χρονο μαζί με τον μικρό της γιο.

Όπως μπορεί κανείς να δει στο σύντομο κλιπ, ο Μαραντόνα εμφανίζεται να περπατά έξω από το σπίτι που νοίκιαζε στο Τιγκρε αργά και με προσοχή, στηριζόμενος στους ώμους δύο ατόμων που βαδίζουν μπροστά του, ενώ ένα άλλο άτομο τους ακολουθεί κουβαλώντας μια καρέκλα.

Το βίντεο της γειτόνισσας του Μαραντόνα προκαλεί συγκίνηση, καθώς καταγράφει τον θρυλικό ποδοσφαιριστή να απαντά στον χαιρετισμό του παιδιού που του φωνάζει ενθουσιασμενο «Γεια σου Ντιέγκο», κουνώντας το χέρι στο μικρό αγόρι και προσφέροντάς του χαρά.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Home