Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Άρωμα Χριστουγέννων στη Ν.Υ.- Έφτασε το ύψους 24 μ. δέντρο (pics)

Offsite Team -
16.11.2021 - 21:51

Άρωμα Χριστουγέννων στη Ν.Υ.- Έφτασε το ύψους 24 μ. δέντρο (pics)

Θα έχει 50.000 φωτάκια

Η Νέα Υόρκη άρχισε να μπαίνει στο πνεύμα των Χριστουγέννων, με την άφιξη του τεράστιου δέντρου στο Rockefeller Center. 

>>> Κατεβάστε τώρα το application της offsite - ΕΔΩ για Android & ΕΔΩ για iOS

Πρόκειται για νορβηγική ελάτη 85 ετών, που ζυγίζει 12 τόνους και έχει ύψος 24 μέτρα. Έφτασε το Σάββατο στο Rockefeller Center, του οποίου το χριστουγεννιάτικο δέντρο είναι κάθε χρόνο ένα από τα πιο «διάσημα» στον κόσμο. 

1

Θα στολιστεί με περισσότερα από 50.000 πολύχρωμα φωτάκια, που θα είναι σε καλώδιο οχτώ χιλιομέτρων. Το αστέρι που θα τοποθετηθεί στην κορυφή- σχεδιασμένο από τον αρχιτέκτονα Daniel Libeskind το 2018, ζυγίζει περίπου 400 κιλά, έχει 70 ακτίνες και είναι καλυμμένο με 3 εκατομμύρια κρυστάλλους. Η τελετή φωταγώγησης του χριστουγεννιάτικου δέντρου έχει προγραμματιστεί για την 1η Δεκεμβρίου. 

2

>>> H offsite τώρα και στο Google News - Ακολουθείστε μας

3

4

Έφτασε στη Νέα Υόρκη από το Έλκτον του Μέριλαντ και είναι η πρώτη φορά που το χριστουγεννιάτικο δέντρο του Rockefeller Center προέρχεται από τη συγκεκριμένη πολιτεία, από τη στιγμή που ξεκίνησε η εν λόγω παράδοση πριν από οχτώ δεκαετίες. 

Βρισκόταν κοντά στο σπίτι της οικογένειας Πράις και κόπηκε την περασμένη Πέμπτη, ενώ απομακρύνθηκε με γερανό. Ο Ντέβον και η Τζούλι Πράις δήλωσαν στο NBC ότι ανησυχούσαν πως μπορούσε να πέσει κατά τη διάρκεια καταιγίδας. «Οπότε, είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που μεταφέρθηκε στη Νέα Υόρκη», συμπλήρωσε ο Ντέβον Πράις.

5

6

Ο Έρικ Ποζ, επικεφαλής κηπουρός του Rockefeller Center, εντόπισε το δέντρο τον Μάρτιο, όταν μετά την επίσκεψη σε φυτώριο για να αγοράσει φυτά, αποφάσισε να κάνει μια βόλτα στην περιοχή. Το χριστουγεννιάτικο δέντρο αναμένεται να μείνει στη θέση του έως τις αρχές Ιανουαρίου. 

7

8

lifo.gr

Home