Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Αυστρία: Κρατούσε τη νεκρή μητέρα του στο υπόγειο για τη σύνταξη

Offsite Team -
09.09.2021 - 20:51

Αυστρία: Κρατούσε τη νεκρή μητέρα του στο υπόγειο για τη σύνταξη

Οι αρχές βρήκαν στο υπόγειο σπιτιού μουμιοποιημένο το πτώμα 89χρονης που είχε πεθάνει εδώ και πάνω από 1 χρόνο

Το μουμιοποιημένο πτώμα μιας 89χρονης γυναίκας, η οποία είχε πεθάνει εδώ και πάνω από έναν χρόνο, βρέθηκε στο υπόγειο του σπιτιού της, στο Τιρόλο, αφού ο γιος της δεν γνωστοποίησε ποτέ τον θάνατο στις αρχές, ώστε να συνεχίσει να λαμβάνει τη σύνταξή της.

«Από την έρευνα αποκαλύφθηκε ότι αυτή η γυναίκα, ηλικίας 89 ετών, πέθανε τον Ιούνιο του 2020 και ο άνδρας, ηλικίας 66 ετών, διατήρησε το σώμα της ώστε να συνεχίσει να λαμβάνει τα επιδόματά της» εξήγησε η αστυνομία.

>>> H offsite τώρα και στο Google News - Ακολουθείστε μας

Ο ύποπτος, ο οποίος κατοικούσε κοντά στο Ίνσμπρουκ, ομολόγησε ότι κατέψυξε το σώμα της μητέρας του για να μην μυρίζει και το τύλιξε με επιδέσμους. Στη συνέχεια το κάλυψε με άμμο για γάτες, με αποτέλεσμα το πτώμα να μουμιοποιηθεί. Στον αδελφό του, όταν ζητούσε να μάθει νέα της μητέρας τους, έλεγε ότι η γυναίκα, η οποία έπασχε από άνοια και δεν είχε πολλές επαφές με τον υπόλοιπο κόσμο, είχε εισαχθεί για νοσηλεία.

>>> Κατεβάστε τώρα το application της offsite - ΕΔΩ για Android & ΕΔΩ για iOS

Τα χρήματα στέλνονταν στο σπίτι μηνιαίως με ταχυδρομική επιταγή. Όμως πρόσφατα ένας καινούριος ταχυδρόμος ζήτησε να δει τη δικαιούχο και όταν ο γιος αρνήθηκε, ενημέρωσε τις αρχές.

Ο 66χρονος κατηγορείται για απάτη και για προσβολή νεκρού.

Πηγή: Πρώτο Θέμα 

Home