Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Αυτός είναι ο πιο επικίνδυνος δρόμος του κόσμου (ΒΙΝΤΕΟ)

Offsite Team -
30.10.2019

Αυτός είναι ο πιο επικίνδυνος δρόμος του κόσμου (ΒΙΝΤΕΟ)

Thumbnail
ΒΙΝΤΕΟ - Που βρίσκεται

Οι οδηγοί ανά τον κόσμο παραπονιούνται για τα οδικά δίκτυα, όμως μόλις δουν τον παρακάτω δρόμο θα αναθεωρήσουν. Δεν υπάρχει χειρότερος.

Το αιώνιο πρόβλημα. Οι κακοί δρόμοι είναι αυτό που ο Έλληνας – και όχι μόνο – οδηγός έχει να αναθεματίζει σε καθημερινή βάση. Είναι το συνεχόμενο άγχος του. Τόσο η κίνηση στους δρόμους όσο και το κάκιστο οδόστρωμα είναι τα κύρια θέματα έντασης στην καθημερινότητα. Στην χώρα μας αυτό το πρόβλημα παραμένει άλυτο και  ίσως να παραμείνει εάν η Πολιτεία δεν λάβει μέτρα.  Τόσο στα μεγάλα αστικά κέντρα, όσο και στα επαρχιακά δίκτυα καθημερινά προκαλούνται ατυχήματα και εξαιτίας των οδηγών αλλά και εξαιτίας της  κακής ποιότητας του οδοστρώματος.

Στενοί δρόμοι, λακκούβες, περιορισμένη σήμανση και κακή ορατότητα είναι μερικά από τα βασικά αίτια τα οποία προκαλούν χιλιάδες ατυχήματα που πολλά από αυτά έχουν τραγική κατάληξη. Το φαινόμενο αυτό όμως δεν είναι μονάχα ελληνικό. Αντίστοιχα προβλήματα υπάρχουν και ανά τον κόσμο. Σε πολλές χώρες οι δρόμοι μάλιστα έχουν χειρότερη εικόνα από τους δικούς μας.

Όπως ο παρακάτω δρόμος στην Νορβηγία που έρχεται να τερματίσει κάθε λογική. Μην βρεθείς στο όπως αποκαλείται Moreg og Romstal στο Trollstigen. Θα πάθεις κλειστοφοβία! Το βίντεο είναι γυρισμένο ερασιτεχνικά από κάποιον τυχαίο παρατηρητή ο οποίος σχολιάζει: «Ο πεθερός μου είναι φορτηγατζής, και παρακολουθώντας αυτή την τρομακτική σκηνή αναρωτιόμουν πως θα τα βγάλουν πέρα σε τόσο στενό δρόμο. Είναι πραγματικά καταπληκτικό που τα κατάφεραν τελικά».

pagenews.gr

Home