Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Βιετνάμ: Στη φυλακή για 5 χρόνια γιατί παραβίασε την καραντίνα

Offsite Team -
07.09.2021 - 15:33

Βιετνάμ: Στη φυλακή για 5 χρόνια γιατί παραβίασε την καραντίνα

Καταδικάστηκε σε φυλάκιση 5 ετών, γιατί "έσπασε" την καραντίνα και μόλυνε με κορονοϊό τουλάχιστον 8 άτομα.

Δικαστήριο στο Βιετνάμ αποφάνθηκε ποινή φυλάκισης 5 χρόνια σε άνδρα που κατηγορούνταν για παραβίαση των κανόνων της καραντίνας και για μετάδοση του κορονοϊού σε τουλάχιστον οκτώ άτομα, όπως μετέδωσε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων του Βιετνάμ.

>>> H offsite τώρα και στο Google News - Ακολουθείστε μας

Ο Tung είχε ταξιδέψει από την πόλη Ho Chi Minh στην επαρχία Ca Mau παραβιάζοντας την καραντίνα. "Ο Tung μόλυνε 8 άτομα, ένας εκ των οποίων πέθανε από τον κορονοϊό, μετά από ένα μήνα νοσηλείας", ανέφερε το πρακτορείο.

Το Βιετνάμ είχε σημειώσει καλή πορεία όσον αφορά την αντιμετώπιση της πανδημίας, χάρη στις ιχνηλατήσεις, τα μαζικά τεστ, τους αυστηρούς περιορισμούς στα σύνορα και την αυστηρή καραντίνα. Ωστόσο, το νέο κύμα της πανδημίας από τα τέλη Απριλίου, αύξησε τον αριθμό των μολύνσεων.

Το Ca Mau, η νοτιότερη επαρχία του Βιετνάμ, έχει αναφέρει μόνο 191 κρούσματα και δύο θανάτους, από την έναρξη της πανδημίας, ενώ η πόλη Ho Chi Minh είχε σχεδόν 260.000 θετικά κρούσματα και 10.685 θανάτους.

>>> Κατεβάστε τώρα το application της offsite - ΕΔΩ για Android & ΕΔΩ για iOS

Η χώρα, όπως αναφέρει ο Guardian, έχει καταδικάσει άλλα δύο άτομα με φυλάκιση 18 μηνών και 2 ετών αντίστοιχα, για παρόμοιες κατηγορίες.

news247.gr

Home