Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Βρετανία: Παντρεμένη καθηγήτρια έκανε σεξ σε χωράφι με 15χρονο

Offsite Team -
02.09.2020

Βρετανία: Παντρεμένη καθηγήτρια έκανε σεξ σε χωράφι με 15χρονο

Thumbnail
Του έστειλε και γυμνές της φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στο σχολείο

Σε χωράφι έκανε σεξ με έναν 15χρονο μαθητή μια παντρεμένη καθηγήτρια σχολείου στη Βρετανία όπως αποκαλύφθηκε στο δικαστήριο που εξετάζει την υπόθεση.

Η Κάντις Μπάρμπερ, η οποία σήμερα είναι 35 ετών, προσέγγισε τον ανήλικο πριν από δύο χρόνια.

Σύμφωνα με τη σε βάρος της δικογραφία, μάλιστα, η Μπάρμπερ μετά το σεξ με τον 15χρονο φέρεται να του είπε ότι μπορεί να είναι έγκυος στο παιδί του.

Η 33χρονη τότε καθηγήτρια δεν αρκέστηκε μόνο στο σεξ αλλά στη συνέχεια έστειλε και γυμνές της φωτογραφίες στον νεαρό μαθητή.

Οι φωτογραφίες αυτές ήταν που τελικά αποκάλυψαν και την υπόθεση καθώς υπέπεσαν στην αντίληψη του διευθυντή του σχολείου στο οποίο εργαζόταν η Μπάρμπερ.

«Όλα ξεκίνησαν τον Σεπτέμβριο του 2018 όταν η καθηγήτρια ζήτησε να δανειστεί το τηλέφωνο του μαθητή. Στη συνέχεια πέρασε τις λεπτομέρειες του λογαριασμού της στο Snapchat στον λογαριασμό του ανήλικου και άρχισε να του στέλνει μηνύματα ερωτικού περιεχομένου» είπε η εισαγγελέας.

Σύμφωνα με την ίδια το αγόρι δεν ένιωθε υπερήφανο για ό,τι είχε συμβει, «δεν πανηγύριζε, δεν είχε τέτοια φαντασίωση και ανησυχούσε όταν άρχισαν να κυκλοφορούν σχετικές φήμες».

Η καθηγήτρια από την πλευρά της αρνείται τις κατηγορίες και υποστηρίζει ότι το κινητό της τηλέφωνο έπεσε θύμα χάκερ.

ΚΥΠΕ

Home