Βρετανίδα γιατρεύτηκε από γάλα γαϊδάρου που ανακάλυψε το ΤΕΠΑΚ

Βρετανίδα γιατρεύτηκε από γάλα γαϊδάρου που ανακάλυψε το ΤΕΠΑΚ

Στο άρθρο αναφέρεται πως βρήκε θεραπεία σε αλοιφή που ανακάλυψαν μετά από μελέτη του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου

Όπως αναφέρει η «The Sun», 46χρονη Βρετανίδα υποστηρίζει πως θεραπεύτηκε από άσχημο έκζεμα που την ταλαιπωρούσε για πολύ καιρό μετά τη χρησιμοποίηση αλοιφής που φτιάχνεται από γάλα γαϊδούρας, και η οποία φέρεται να ανακαλύφθηκε μετά από μελέτη του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου το 2016.

Μάλιστα, όπως συνεχίζει το δημοσίευμα η αλοιφή βοηθά άτομα με έκζεμα, καθώς και άσθμα, βήχα και ψωρίαση.

Στο δημοσίευμα περιγράφεται πως η πάθηση στο δέρμα της ήταν τόσο άσχημη που η 46χρονη αντιμετώπιζε προβλήματα στο να μαγειρέψει, στην κηπουρική, στο να λούσει τα μαλλιά της ή ακόμη και να ντυθεί.

1

«Είχα χάλια ύπνο, δούλευα πολλές ώρες, είχα δύσκολο διαζύγιο και τότε ήταν που πρόσεξα πως τα χέρια μου είχαν αρχίσει να πρήζονται, να γίνονται κόκκινα και να πονάω», εξήγησε η 46χρονη μιλώντας στην «The Sun», συμπληρώνοντας πως, «δοκίμασα τα πάντα. Από στεροειδή, μέχρι και να γίνω χορτοφάγος, αλλά τίποτα δεν φαίνεται να θεράπευε την πάθηση μου».

Στο τέλος, βρήκε την λύση, όπως ισχυρίζεται πάντα στο δημοσίευμα, στην συγκεκριμένη αλοιφή με γάλα γαϊδούρας που ανακαλύφθηκε μετά από μελέτη του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου το 2016.

2

Αξίζει να σημειωθεί πως προσπαθήσαμε να επικοινωνήσουμε με το ΤΕΠΑΚ ώστε να μας επαληθεύσει την εγκυρότητα του συγκεκριμένου άρθρου, και να ενημερωθούμε στο κατά πόσον πραγματικά προχώρησαν με μελέτη που να αφορά τη θεραπεία εκζέματος, άσθματος, βήχα και ψωρίασης, αλλά χωρίς αποτέλεσμα.

Πάντως 14 Μαρτίου 2019 ο Καθηγητής Φώτης Παπαδήμας παρουσίασε τις βιοδραστικές ιδιότητες του γάλακτος γαϊδουριού.

1

Δείτε τις εικόνες που σοκάρουν από την πάθηση της:

Home