Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Βρετανικές Αερογραμμές: Ακυρώσεις & καθυστερήσεις πτήσεων

Offsite Team -
20.12.2022

Βρετανικές Αερογραμμές: Ακυρώσεις & καθυστερήσεις πτήσεων

135.661 Κύπριοι ταξίδεψαν στο εξωτερικό
Το πρόβλημα επηρέασε κυρίως πτήσεις από αμερικανικές πόλεις

Ακυρώσεις και καθυστερήσεις πτήσεων σε πολλές χώρες του κόσμου αντιμετώπσαν οι επιβάτες των Βρετανικών Αερογραμμών τη νύχτα της Δευτέρας και κυρίως κατά τη διάρκεια της Τρίτης, λόγω τεχνικού σφάλματος στο σύστημα χαρτογράφησης πτήσεων.

Το πρόβλημα επηρέασε κυρίως πτήσεις από αμερικανικές πόλεις, όπως η Νέα Υόρκη και η Φιλαδέλφεια, καθώς και προορισμούς στην Καραϊβική και στην Ασία.

Η εταιρεία ακύρωσε 20 πτήσεις από και προς το Χίθροου του Λονδίνου ενώ σημαντικές ήταν οι καθυστερήσεις και στο Γκάτγουϊκ.

Το πρόβλημα φέρεται να επιλύθηκε εντός της Τρίτης, με τις Βρετανικές Αερογραμμές να απολογούνται για την ταλαιπωρία που προκλήθηκε. 

Πολλοί ήταν οι επιβάτες που έκαναν οργισμένες αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς υποχρεώθηκαν να περάσουν ώρες είτε στα αεροδρόμια είτε ακόμα και μέσα σε αεροσκάφη, χωρίς ξεκάθαρη καθοδήγηση από την εταιρεία.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η BA αντιμετωπίζει τεχνικά προβλήματα φέτος, με ακυρώσεις και καθυστερήσεις να σημειώνονται τον Φεβρουάριο και τον Μάρτιο.

ΚΥΠΕ

Home