Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

COVID: Νέα αύξηση κρουσμάτων στη Ν. Κορέα -343 το τελευταίο 24ωρο

Offsite Team -
19.11.2020

COVID: Νέα αύξηση κρουσμάτων στη Ν. Κορέα -343 το τελευταίο 24ωρο

Thumbnail
Δύο θανάτοι

Η Υπηρεσία Ελέγχου και Πρόληψης Ασθενειών της Νότιας Κορέας (KDCA) ανακοίνωσε σήμερα 343 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορωνοϊού.

Πλέον το σύνολο των περιπτώσεων μόλυνσης από τον νέο κορωνοϊό στη χώρα της Ασίας να φθάνει τις 29.654. Παράλληλα, άλλοι δύο ασθενείς υπέκυψαν εξαιτίας της COVID-19, με τον απολογισμό των θυμάτων της πανδημίας να φθάνει τους 498 νεκρούς ως αυτό το στάδιο. Ο δείκτης θνητότητας βρίσκεται στο 1,68%.

Ο αριθμός των νέων κρουσμάτων παρέμεινε πάνω από τα 300 για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα, ενώ παρέμεινε τριψήφιος για 12ο συναπτό 24ωρο, καθώς οι αρχές συνεχίζουν να εντοπίζουν μικρές εστίες σε χώρους εργασίας, δομές υγείας και συγκεντρώσεις στη Σεούλ και την επαρχία Κιόνγκι, που την περιβάλλει, καθώς και μεταξύ ανθρώπων που φθάνουν στη χώρα από το εξωτερικό.

Από τα νέα κρούσματα, 107 είναι κάτοικοι της πρωτεύουσας και 59 κάτοικοι της επαρχίας γύρω της. Πενήντα εντοπίστηκαν στις πύλες εισόδου της χώρας. Πάνω από το 70% των περιπτώσεων μετάδοσης στην κοινότητα εντοπίζεται στην ευρύτερη Σεούλ, όπου ζει σχεδόν ο μισός από τον πληθυσμό 52 εκατομμυρίων κατοίκων.

Πηγή: iefimerida.gr  

Home