Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Δορυφορικές εικόνες από την έκρηξη στη γέφυρα της Κριμαίας

Offsite Team -
09.10.2022

Δορυφορικές εικόνες από την έκρηξη στη γέφυρα της Κριμαίας

Αποτυπώνουν το μέγεθος της καταστροφής

Δορυφορικές εικόνες της Maxar Technologies που τραβήχτηκαν αμέσως μετά την έκρηξη στη γέφυρα της Κριμαίας, αποτυπώνουν το μέγεθος της ζημιάς που υπέστη.

Η χθεσινή έκρηξη στη γέφυρα στα στενά Κερτς πυροδότησε μηνύματα ενθουσιασμού από Ουκρανούς αξιωματούχους, ωστόσο, δεν υπήρξε ανάληψη της ευθύνης. Η Ρωσία δεν κατηγόρησε άμεσα τη Ουκρανία.

>>> Διαβάστε επίσης: Κριμαία: Ο Πούτιν συγκαλεί το Συμβούλιο Ασφαλείας μετά την έκρηξη <<<

Δείτε τις εικόνες από τον δυρυφόρο αμέσως μετά την έκρηξη:

trs

rth

jt

nfgx

Ρώσοι δύτες θα εξετάσουν σήμερα τη ζημιά που προκλήθηκε από την ισχυρή έκρηξη στη γέφυρα της Κριμαίας, μέσω της οποίας διέρχονται τρένα και οχήματα και αποτελεί σύμβολο της προσάρτησης της ομώνυμης χερσονήσου από τη Μόσχα καθώς και σημαντικός δίαυλος ανεφοδιασμού για τις ρωσικές δυνάμεις που επιχειρούν στη νότια Ουκρανία.

Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν διέταξε να ενισχυθεί η ασφάλεια της γέφυρας που συνδέει τη Ρωσία με την Κριμαία καθώς και των υποδομών που εφοδιάζουν με ηλεκτρικό ρεύμα και φυσικό αέριο τη χερσόνησο αυτή, μετέδωσε το πρακτορείο Interfax.

Σε διάταγμα που εξέδωσε λίγες ώρες μετά την έκρηξη που σημειώθηκε στη γέφυρα, ο Πούτιν αναφέρει ότι η υπηρεσία ασφαλείας FSB θα αναλάβει να ενισχύσει τα μέτρα προστασίας.

Πηγή: Protothema.gr

 

Home