Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Εγκατάσταση τμήματος στη γέφυρα Γένοβας που κατέρρευσε το 2018

Offsite Team -
28.04.2020

Εγκατάσταση τμήματος στη γέφυρα Γένοβας που κατέρρευσε το 2018

Thumbnail
Συμβολισμοί εν μέσω πανδημίας

Ένα τελευταίο τμήμα  της νέας γέφυρας στη Γένοβα, που κατασκευάστηκε μετά από τη θανατηφόρα κατάρρευση το 2018, πρόκειται να εγκατασταθεί σήμερα, στέλλοντας μηνύματα και συμβολισμούς εν μέσω πανδημίας την ώρα που η Ιταλία προσπαθεί να ανακάμψει.

>>> Τώρα η Offsite και σε app. Κατεβάστε ΕΔΩ για Android και ΕΔΩ για iOS <<<  

Η κατασκευή της δομής στην παράκτια περιοχή της Λιγουρίας της βόρειας Ιταλίας συνεχίστηκε καθ `όλη τη διάρκεια του εθνικού αποκλεισμού. Σύμφωνα με τους σχεδιασμούς θα ηχήσουν οι σειρήνες κατά την εγκατάσταση του τελευταίου τμήματος της γέφυρας που κατέρρευσε τον Αύγουστο του 2018, παρασύροντας στο θάνατο 43 άτομα.

Ο διάσημος Ιταλός αρχιτέκτονας Renzo Piano σχεδίασε την αντικατάσταση του κομματιού που κατέρρευσε, δίνοντάς του μια κυρτή όψη ενός καραβιού για να τιμηθεί η λαμπερή θαλάσσια ιστορία της Γένοβας. Διαθέτει δομή υψηλής τεχνολογίας με ρομπότ συντήρησης.

Οι εργασίες ολοκλήρωσης για τη νέα δομή μήκους περίπου ενός χιλιομέτρου θα περιλαμβάνουν ασφαλτόστρωση και εγκατάσταση διαφανών ανεμοφράξεων και ηλιακών συλλεκτών. Θα ακολουθήσουν αυστηρές δοκιμές του αυτοκινητόδρομου πριν δοθεί στην κυκλοφορία κάτι που υπολογίζεται περί τα τέλη Ιουλίου.

ΚΥΠΕ

Home