Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Εκδόθηκαν τα πρώτα ρωσικά διαβατήρια σε Χερσώνα και Ζαπορίζια

Offsite Team -
11.06.2022

Εκδόθηκαν τα πρώτα ρωσικά διαβατήρια σε Χερσώνα και Ζαπορίζια

Η Χερσώνα δεν θα επιστρέψει ποτέ στην Ουκρανία, λέει η ρωσική διοίκηση της περιφέρειας

Κάτοικοι περιοχών στη Χερσώνα και τη Ζαπορίζια ξεκίνησαν να λαμβάνουν το Σάββατο ρωσικά διαβατήρια, σύμφωνα με όσα δήλωσαν στο RIA Novosti εκπρόσωποι των τοπικών διοικήσεων που έχουν εγκαταστήσει οι Ρώσοι.

>>> ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ <<<

«Τα πρώτα διαβατήρια πολιτών της Ρωσικής Ομοσπονδίας έχουν ήδη εκδοθεί στην περιοχή της Ζαπορόζια. Για εμάς, αυτό είναι ένα σημαντικό και ιστορικό γεγονός. Ένα ακόμη βήμα στην πορεία για την επιστροφή μας στην πατρίδα μας, τη Ρωσία», δήλωσε ο Βλαντίμιρ Ρογκόβ, μέλος του κύριου συμβουλίου της στρατιωτικο-πολιτικής διοίκησης της Ζαπορίζια.

Μάλιστα, ίδια πηγή ανέφερε πως πραγματοποιήθηκε σχετική τελετή στη Μελιτόπολη και ήταν χρονικά προσαρμοσμένη στην επικείμενη Ημέρα της Ρωσίας (γιορτάζεται στις 12 Ιουνίου).

Στην περιοχή της Χερσώνας εκδόθηκαν 23 διαβατήρια, ενώ ο Βλαντιμίρ Σάλντο, επικεφαλής της ρωσικής στρατιωτικής-πολιτικής διοίκησης, ήταν ο πρώτος που παρέλαβε το σχετικό έγγραφο.

Η Χερσώνα δεν θα επιστρέψει ποτέ στην Ουκρανία, λέει η ρωσική διοίκηση της περιφέρειας

Στην περιοχή της Χερσώνας, υπάρχει σαφής ενσωμάτωση στη Ρωσική Ομοσπονδία, η περιοχή δεν θα επιστρέψει ποτέ στην Ουκρανία, δήλωσε ο Κιρίλ Στρεμούσοβ, αναπληρωτής επικεφαλής της ρωσικής στρατιωτικής-πολιτικής διοίκησης της περιοχής.

«Τώρα υπάρχει μια σαφής ενσωμάτωση στη Ρωσική Ομοσπονδία, δεν θα επιστρέψουμε ποτέ σε αυτή την Ουκρανία, στην οποία οι προδότες της χώρας, όπως ο Ζελένσκι, ο Ποροσένκο και άλλες κλίκες, εξαφάνισαν τα δικαιώματά μας, σπατάλησαν και λεηλάτησαν τη χώρα μας», δήλωσε ο Στρεμούσοβ σε ένα βιντεοσκοπημένο μήνυμα που αναρτήθηκε στο κανάλι του στο Telegram.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Home