Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Ελισάβετ: Χιλιάδες πολίτες που επιθυμούν να αποτίσουν φόρο τιμής

Offsite Team -
17.09.2022 - 07:22

Ελισάβετ: Χιλιάδες πολίτες που επιθυμούν να αποτίσουν φόρο τιμής

Υπό κράτηση ένας άνδρας

Ξεπερνά τις 25 ώρες η αναμονή των πολιτών που επιθυμούν να αποτίσουν φόρο τιμής στη Βασίλισσα Ελισάβετ που εκτίθεται σε λαϊκό προσκύνημα στο Λονδίνο.

Η ουρά ξεπερνά τα 8 χιλιόμετρα και οι αρχές το βράδυ απηύθυναν έκκληση στους πολίτες να μην προσέρχονται και να περιμένουν μέχρι το πρωί ώστε να έχει αποσυμφορηθεί η κατάσταση

Στο μεταξύ υπό κράτηση βρίσκεται ένας άνδρας ο όποιος χθες βράδυ κινήθηκε προς το φέρετρο της βασίλισσας Ελισάβετ και το άγγιξε με αποτέλεσμα η ασφάλεια να τον ακινητοποιήσει.

Σύμφωνα με την Wall Street Journal, επιχείρησε να τραβήξει τη σημαία που είναι τοποθετημένη άνω στο φέρετρο, ωστόσο τον εμπόδισε η ασφάλεια

Χθες βράδυ, ο βασιλιάς Κάρολος Γ' και τα τρία άλλα παιδιά της βασίλισσας Ελισάβετ πήραν για δεκαπέντε λεπτά θέσεις γύρω από το φέρετρο, περιστοιχισμένοι από το πλήθος που έμεινε επί πολλές ώρες στην ουρά για να αποτίσει φόρο τιμής στην βασίλισσα. Φορώντας στρατιωτικές στολές και με το κεφάλι κατεβασμένο ο Κάρολος, η Άννα, ο Αντριου και ο Εντουαρντ παρέμειναν γύρω από το φέρετρο, που είναι τοποθετημένο στην παλαιότερη αίθουσα του βρετανικού κοινοβουλίου.

SKAI

Home