Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Emirates: Η εταιρεία διαψεύδει ότι καταργεί θέσεις εργασίας

Offsite Team -
18.05.2020

Emirates: Η εταιρεία διαψεύδει ότι καταργεί θέσεις εργασίας

Thumbnail
Βάζει φρένο στα δημοσιεύματα η εταιρεία

Δεν έχει γίνει καμία ανακοίνωση σχετικά με μαζικές απολύσεις στην αεροπορική εταιρεία Emirates, όπως πληροφορείται η Offsite παρά το γεγονός ότι δημοσίευμα του Bloomberg news έκανε αναφορά για μείωση 30 χιλιάδων θέσεων εργασίας. 

Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από την εταιρεία οποιαδήποτε τέτοιου είδους απόφαση θα κοινοποιηθεί και με τον ανάλογο τρόπο. Όπως θα έκανε κάθε υπεύθυνη επιχείρηση, η εκτελεστική ομάδα της Emirates έχει δώσει εντολή σε όλα τα τμήματα να προβούν σε εμπεριστατωμένη αξιολόγηση του κόστους και των πόρων ασχέτως προβλέψεων του συγκεκριμένου κλάδου, ακόμη και κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της σταδιακής επανέναρξης των υπηρεσιών. 

Όπως ανέφερε και ο πρόεδρός της εταιρείας, η διατήρηση των πόρων, η διαφύλαξη της επιχείρησης και η διατήρηση όσο το δυνατόν περισσότερου εξειδικευμένου εργατικού δυναμικού, παραμένουν οι κορυφαίες προτεραιότητές κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Υπενθυμίζεται ότι δημοσιεύματα τις προηγούμενες μέρες σε Ελληνικά και διεθνής πρακτορεία έκαναν λόγο ότι ο όμιλος της Emirates προγραμματίζει τη μείωση περίπου 30.000 θέσεων εργασίας σε μια προσπάθεια μείωσης του λειτουργικού κόστους, αλλά και της μείωσης των εργαζόμενων κατά 30%, από τους περισσότερους από τους 105.000 εργαζόμενους που απασχολούσε στα τέλη Μαρτίου, όπως μετέδωσε το Bloomberg News, επικαλούμενο πηγές που έχουν λάβει γνώση για το ζήτημα αυτό.

>>> Τώρα η Offsite και σε app. Κατεβάστε ΕΔΩ για Android και ΕΔΩ για Ios <<< 

Παράλληλα, σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα η Emirates εξετάζει την επίσπευση του επιχειρησιακού παροπλισμού του στόλου των αεροσκαφών Α380 που διαθέτει.

Home