Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Έσπασε κι άλλο ρεκόρ η NAGA

Offsite Team -
20.07.2021 - 18:39

Έσπασε κι άλλο ρεκόρ η NAGA

Σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο η κυπριακή εταιρεία Fintech

H κυπριακή Fintech εταιρεία NAGA πάροχος του κοινωνικού δικτύου για τις συναλλαγές χρηματοπιστωτικής αγοράς NAGA.com, σπάει ακόμη ένα ρεκόρ, καθώς στα προκαταρτικά αποτελέσματα για το πρώτο μισό του 2021 αναφέρονται εντυπωσιακά έσοδα του ομίλου της τάξεως των 29 εκατομμυρίων δολαρίωντριπλασιάζοντας τις συναλλαγές και διπλασιάζοντας τον όγκο συναλλαγών

Η NAGA παρουσίασε το 11ο συνεχές τρίμηνο με ρεκόρ αύξησης σημειώνοντας 135% αύξηση από τρίμηνο σε τρίμηνο.

Οι συνολικές πωλήσεις του ομίλου κατά το πρώτο εξάμηνο ανήλθαν σε 29 εκατομμύρια δολάρια, δηλαδή αύξηση 85% σε σχέση με τα 15,7 εκατομμύρια δολάρια του πρώτου εξαμήνου του 2020 και σχεδόν το σύνολο των εσόδων του 2020 που ήταν 30 εκατομμύρια δολάρια. 

"Το 2021 ήταν φανταστικό για εμάς και συνεχίζουμε να επιταχύνουμε την ανάπτυξή μας. Μπαίνουμε σε επίπεδα ανάπτυξης που σύντομα θα ανεβάσουν την επωνυμία και την πλατφόρμα μας σε παγκόσμιο επίπεδο και επιτυχία. Όλα είναι θέμα μάρκετινγκ, ευαισθητοποίησης και διασφάλισης ότι τα συστήματά μας ανεβαίνουν", σχολίασε μεταξύ άλλων, ένας εκ των CEO τηε εταιρείας, Benjamin Bilski σχετικά με τους αριθμούς ρεκόρ.

Ποιά είναι η NAGA 

Η NAGA είναι μια καινοτόμος εταιρεία fintech που συνδέει απρόσκοπτα τις προσωπικές χρηματοοικονομικές συναλλαγές και τις επενδύσεις μέσω της πλατφόρμας κοινωνικών συναλλαγών. Η ιδιόκτητη πλατφόρμα της εταιρείας προσφέρει μια γκάμα προϊόντων, από διαπραγμάτευση μετοχών, επενδύσεις και κρυπτονομίσματα έως μια φυσική Mastercard.

Naga1

Ο CEO της NAGA Benjamin Bilski

φ

CEO της Naga Group Μιχάλης Μυλωνάς

Επιπλέον, η πλατφόρμα επιτρέπει ανταλλαγές με άλλους εμπόρους, παρέχει σχετικές πληροφορίες στη ροή και δυνατότητες αυτόματης αντιγραφής για επιτυχημένες συναλλαγές μελών. Το NAGA είναι μια συνεργική συνολική λύση που είναι εύκολα προσβάσιμη και χωρίς αποκλεισμούς. Παρέχει μια βελτιωμένη βάση για το εμπόριο, τις επενδύσεις, το δίκτυο, να κερδίζεις και να πληρώνεις.

Διαβάστε ΕΔΩ την συνέντευξη που παραχώρησε ο ένας εκ των CEO της NAGA στο Business Hour By Brief

Πηγή: BRIEF

Home