Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Γαλλία: Ντύθηκαν σημαδούρες για να σπάσουν την καραντίνα

Offsite Team -
11.05.2020 - 21:26

Γαλλία: Ντύθηκαν σημαδούρες για να σπάσουν την καραντίνα

Thumbnail
Δείτε το βίντεο

Δύο ανυπόμονοι κολυμβητές στη Γαλλία, λίγες ημέρες πριν την άρση των μέτρων κατά του κορωνοϊού, ντύθηκαν σημαδούρες προκειμένου να απολαύσουν ένα μπάνιο στη θάλασσα.

>>> Τώρα η Offsite και σε app. Κατεβάστε ΕΔΩ για Android και ΕΔΩ για iOS <<<

Οι δύο φίλοι προσέγγισαν την παραλία, με τον Nice-Martin να προλαβαίνει να κάνει μια βουτιά, ωστόσο ο φίλος του Pierrot έγινε αντιληπτός και κλήθηκε να καταβάλει το πρόστιμο 135 ευρώ για παραβίαση των κανόνων περιορισμού.

Σέρφερ θέλησαν να σπάσουν το lockdown

Ταυτόχρονα, μία ομάδα σέρφερ βγήκε στη θάλασσα, στα ανοικτά των ακτών των Καννών, σήμερα για να δαμάσει τα κύματα, ωστόσο σύντομα τους έδιωξαν αστυνομικοί.

Αν και σήμερα η Γαλλία άρχισε να χαλαρώνει τους περιορισμούς στις μετακινήσεις, οι παραλίες στις Κάννες στο νότιο τμήμα παραμένουν «απαγορευμένη» ζώνη, έπειτα από απόφαση των τοπικών αρχών.

Ανυπόμονοι να τιθασεύσουν τα κύματα, καμιά δωδεκαριά σέρφερ αψήφησαν την απαγόρευση και μπήκαν στο νερό. Αστυνομικοί που έκαναν περιπολία στην περιοχή τους εντόπισαν και κατευθύνθηκαν προς το νερό, με τις σειρήνες να αντηχούν. Οι σέρφερ βγήκαν από τη θάλασσα και αποχώρησαν από την παραλία.

«Κάναμε σερφ για τρεις ή τέσσερις ώρες, κατόπιν ήρθαν τέσσερις αστυνομικοί και μας υποχρέωσαν να βγούμε από το νερό» περιέγραψε ένας από τους σέρφερ, ο Νικολά.

Εντούτοις, κάποιοι από την ομάδα επέστρεψαν λίγο μετά στο νερό. Για να παρακάμψουν την απαγόρευση που αφορά τις παραλίες, σκαρφάλωσαν σε έναν βράχο και μπήκαν από εκεί στη θάλασσα.

«Σχεδόν αξίζει το πρόστιμο των 135 ευρώ» λέει ένας σέρφερ μόλις βγήκε έξω.

news247.gr

Home