Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Γατούλα με 4 αυτιά προκαλεί ενθουσιασμό των χρηστών διαδικτύου

Offsite Team -
19.11.2021 - 21:44

Γατούλα με 4 αυτιά προκαλεί ενθουσιασμό των χρηστών διαδικτύου

Η μικρή γατούλα γεννήθηκε σε μια αυλή στην Άγκυρα

Η Μίδα γεννήθηκε με τέσσερα αυτιά λόγω μιας γενετικής μετάλλαξης, ωστόσο αυτό δεν εμπόδισε το τεσσάρων μηνών γατάκι να προκαλέσει τον ενθουσιασμό των χρηστών του διαδικτύου, συγκεντρώνοντας πάνω από 73.000 ακολούθους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

>>> Κατεβάστε τώρα το application της offsite - ΕΔΩ για Android & ΕΔΩ για iOS

Η μικρή γατούλα γεννήθηκε σε μια αυλή στην Άγκυρα, μαζί με τα πέντε αδελφάκια της και αργότερα την υιοθέτησε η Κάνις Ντοσεμετζί και η οικογένειά της. Λένε πως ερωτεύτηκαν το ζώο με την πρώτη ματιά και ήθελαν αμέσως να αναλάβουν τη φροντίδα της, ανήσυχοι πως οι πιθανότητές της να βρει ένα σπίτι θα ήταν μειωμένες λόγω της μοναδικής κατάστασής της.

"Δεν είχαμε ποτέ σκεφθεί να αγοράσουμε μια γάτα, θέλαμε απλά να σώσουμε μια γάτα από τον δρόμο και θέλαμε να την υιοθετήσουμε", είπε η Ντοσεμετζί, που ζει επίσης με δύο σκύλους, τον Ζέινο και τη Σούζι. Η Μίδα, το όνομα της οποίας προέρχεται από τον μυθολογικό βασιλιά της Φρυγίας, αναδείχθηκε σε "αστέρα" του διαδικτύου χάρη στις αναρτήσεις των ιδιοκτητών της σχετικά με την καθημερινότητά της με τους δύο σκύλους. Αν και η εμφάνισή της είναι ίσως ασυνήθιστη, η κατάστασή της δεν επηρεάζει καθόλου την υγεία της ή την ακοή της, σύμφωνα με τον κτηνίατρό της, Ρεσάτ Νούρι Ασλάν.

>>> H offsite τώρα και στο Google News - Ακολουθείστε μας

Η Κάνις Ντοσεμετζί λέει πως ελπίζει ότι η δημοφιλία της Μίδα μπορεί να πείσει άλλους ανθρώπους να υιοθετήσουν ζωάκια παρά να τα αγοράζουν από καταστήματα. "Ο κόσμος είναι τόσο έκπληκτος, δεν μπορεί να το πιστέψει", σημείωσε η ίδια. "Όλοι θέλουν να έρθουν να τη δουν ή θέλουν φωτογραφίες της. Ορισμένοι άνθρωποι, από την άλλη, τη βρίσκουν τρομακτική, όμως σε γενικές γραμμές ο κόσμος πιστεύει ότι είναι συμπαθητική", ανέφερε.

Πηγή: ΚΥΠΕ 

Home