Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Γυμνιστές διέσπειραν τον COVID19 σε τουριστικό θέρετρο στη Γαλλία

Offsite Team -
02.09.2020 - 13:30

Γυμνιστές διέσπειραν τον COVID19 σε τουριστικό θέρετρο στη Γαλλία

Thumbnail
Η μάσκα και οι κοινωνικές αποστάσεις δεν μπορούν να συνυπάρξουν με το swinging, όπως αποδείχθηκε στην πράξη...

Για τους περισσότερους Ευρωπαίους γυμνιστές αλλά και για δεκάδες χιλιάδες swingers το Cap d'Agde στη Γαλλία συνιστά έναν παραδοσιακό καλοκαιρινό προορισμό, ωστόσο η πανδημία του κορωνοϊού ανέδειξε την «άβολη» οπτική του εναλλακτικού τρόπου ζωής τους. 

Όπως αναφέρει το BBC, η Γαλλία καταγράφει ραγδαία αύξηση των κρουσμάτων της τα τελευταία 24ωρα. Ενδεικτικό είναι ότι, μέσα σε μόλις μία ημέρα, σημειώθηκαν 7.000 νέα περιστατικά Covid-19, μια μεγάλη μερίδα των οποίων αφορά στην περιοχή Cap d'Agde. Γιατί; Ως «σημείο αναφοράς» για τους Ευρωπαίους γυμνιστές, έχει μια ροπή στον ηδονισμό. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα, οι υγειονομικές Αρχές που έστησαν κινητό χώρο διεξαγωγής τεστ στην είσοδο του θερέτρου, να καταγράψουν πως το 30% των 800 παραθεριστών ήταν θετικοί στον κορωνοϊό. 

Πώς ξεκίνησε το ξέσπασμα των κρουσμάτων

Στα τέλη Αυγούστου, δύο εργαζόμενοι ενός πολυτελούς ξενοδοχείου της περιοχής, βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό. Τότε, ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου αναγκάστηκε να παραδεχτεί πως λίγες ημέρες πριν είχε λάβει χώρα στην ταράτσα ένα «ξέφρενο» πάρτι, όπου δεν τηρήθηκε κανένας κανόνας κοινωνικής αποστασιοποίησης. Σαν αποτέλεσμα, οι υγειονομικές Αρχές ανέφεραν πως τα θετικά τεστ στο θέρετρο είναι τέσσερις φορές περισσότερα, σε σύγκριση με την γύρω περιοχή. 

Ωστόσο, σύμφωνα με τους πιο ηλικιωμένους επισκέπτες του Cap d'Agde, είναι άδικο να στοχοποιείται όλο το θέρετρο, καθώς είναι οι νεότεροι παραθεριστές που «παίρνουν περισσότερα ρίσκα». 

«Όλοι ξέρουμε γιατί είμαστε εδώ»

Γνωστό ως το «χωριό των γυμνιστών», το θέρετρο αυτό είναι μια απομονωμένη κοινότητα, με δεκάδες κλαμπ για swingers και σπα με σάουνα, όπως επίσης και νυχτερινά κέντρα με ειδικούς χώρους για ζευγάρια, στους οποίους μπορούν να κάνουν ό,τι θέλουν, είτε ιδιωτικά, είτε σε κοινή θέα. Ωστόσο, δεν είναι όλοι οι γυμνιστές swingers (εκείνοι που αλλάζουν συντρόφους με άλλα ζευγάρια), ενώ κάποιοι επισκέπτες προτιμούν και το πολύ ήσυχο και τεράστιο σε έκταση κάμπινγκ απέναντι από το κυρίως χωριό. 

Αλλά, στο Cap d'Agde επικρατεί κυρίως συναναστροφή με άλλους. «Όλοι είμαστε σε στενή επαφή μεταξύ μας ολόκληρη την ημέρα και - φυσικά - γυμνοί. Όλοι γνωρίζουμε γιατί είμαστε εδώ. Εξάλλου, υπάρχουν πολλά άλλα θέρετρα γυμνιστών για οικογένειες, κατά μήκος της ακτής, χωρίς κλαμπ για σεξ», δήλωσε χαρακτηριστικά στο BBC ένας γυμνιστής και επισκέπτης του θερέτρου. 

Και, μπορεί το κάλυμμα προσώπου να είναι υποχρεωτικό στο Cap d'Agde, ωστόσο η μάσκα και οι κοινωνικές αποστάσεις δεν μπορούν να συνυπάρξουν με το swinging, όπως αποδείχθηκε στην πράξη...

ethnos.gr

 

Home