Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Ιρλανδία: Μοναχές έσπασαν την καραντίνα &συμμετείχαν σε εξορκισμό

Offsite Team -
26.02.2021 - 17:04

Ιρλανδία: Μοναχές έσπασαν την καραντίνα &συμμετείχαν σε εξορκισμό

Thumbnail
Ταξίδεψαν περισσότερα από 500 χιλιόμετρα για να παρευρεθούν σε τελετή εξορκισμού στο κέντρο του Δουβλίνου

Δύο Ιρλανδές μοναχές αγνόησαν τις απαγορεύσεις μετακίνησης λόγω lockdown και ταξίδεψαν από το Κορκ στο Δουβλίνο, μια απόσταση πάνω από 500 χιλιόμετρα για να παρεβρεθούν σε εξορκισμό στο πάρκο Χέρμπερτ.

Η πρεσβυτέρα Ειρήνη και η μοναχή Αν Μαρί, καθολικές από μοναστήρι του Κορκ που ανήκουν στο Τάγμα των Αδερφών Καρμελάιτ για το ιερό πρόσωπο του Ιησού συμμετείχαν μαζί με άλλους 70 σε τελετή εξορκισμού για να φύγουν τα δαιμόνια από την Ιρλανδική Βουλή στις 8 Δεκεμβρίου, σε μια εποχή που όλη η Ιρλανδία βρισκόταν σε καθολικό lockdown και ήταν απαγορεύμενες όλες οι μετακινήσεις.

Δείτε το βίντεο από την τελετή εξορκισμού που έγινε στο Δουβλίνο

Επίσης δεν επιτρεπόταν η συγκέντρωση πάνω από 15 άτομα σε εξωτερικό χώρο. Στο διαδίκτυο ανέβηκε το σχετικό βίντεο από τον εξορκισμό στο Χέρμπερτ Πάρκ.

O πάτερ Τζιάκομο Μπαλίνι που ανήκει στην Εταιρεία Αντίστασης του Αγίου Πίου έρανε με αγιασμό κυβερνητικό κτίριο και έκανε εκκλήση στο σατανά να εγκαταλείψει το μέρος.

1

2

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι δύο μοναχές σπάνε τα μέτρα περιορισμού και στη ιντερνετική σελίδα GOFundME ήδη έχουν συγκεντρωθεί γύρω στα 70.000 λίρες από πιστούς για να πληρωθούν τα πρόστιμα.

protothema.gr

Home