Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Κάρολος Γ’: Η στιγμή που ζητά από βοηθό του να μαζέψει το τραπέζι

Offsite Team -
11.09.2022

Κάρολος Γ’: Η στιγμή που ζητά από βοηθό του να μαζέψει το τραπέζι

Δείτε το βίντεο που έγινε viral

Μπορεί να περίμενε τουλάχιστον επτά δεκαετίες, για να γίνει βασιλιάς του Ηνωμένου Βασιλείου ο Κάρολος, δεν χρειάστηκε ωστόσο να περιμένει, παρά μόλις λίγες ώρες, για να γίνει... viral.

>>>  BRIEF PLATINUM - 2ο Τεύχος - Αφιέρωμα UNIC - Πέραν των 100 τίτλων σπουδών - Τα ποσοστά εργοδότησης των αποφοίτων του / Ρεπορτάζ, βίντεο από όλες τις Μαρίνες της Κύπρου / Επιχειρηματικά νέα / Αναλύσεις / Παραοικονομία ΕΔΩ <<<

Αφορμή ήταν μία μάλλον «ατυχής» στιγμή του από το χθεσινό τελετουργικό, όταν, λίγες στιγμές πριν από την υπογραφή της Διακήρυξης Διαδοχής -που σηματοδοτεί την επίσημη άνοδό του στον θρόνο της Βρετανικής Κοινοπολιτείας- ο μονάρχης «συνελήφθη» από τις κάμερες να κάνει βιαστικές και επίμονες χειρονομίες στους βοηθούς του να καθαρίσουν το γραφείο, όπου έπρεπε να καθίσει και να υπογράψει τα έγγραφα.

Τα αντικείμενα που τον «εκνεύρισαν» εκείνη τη στιγμή ήταν ένα κουτί με στιλό και ένα μελανοδοχείο, τα οποία φέρεται να του είχαν χαρίσει οι γιοι του, οι πρίγκιπες Ουίλιαμ και Χάρι. Στο βίντεο ο βασιλιάς Κάρολος εμφανίζεται να δείχνει επίμονα προς τα αντικείμενα, ζητώντας από τους βοηθούς του να αφαιρεθούν αμέσως.

Φυσικά, αυτή η στιγμή έγινε αντικείμενο... επικών σχολίων στο Twitter: «Ο υπηρέτης πρέπει να καθαρίσει το γραφείο μου για μένα. Δεν μπορεί να περιμένουν από μένα να μετακινήσω τα πράγματα» αστειεύτηκε κάποιος, ενώ ένας άλλος έγραψε χαρακτηριστικά: «Πρώτη μέρα στη δουλειά και έχει ήδη βαρεθεί. ΧΑΧΑΧΑ».

Άλλοι θεατές, πάντως, περιέγραψαν το τραπεζάκι που βρισκόταν μπροστά στον Κάρολο ως «πολύ μικρό» για το τεράστιο έγγραφο, που έπρεπε να υπογράψει, «δικαιολογώντας» έτσι, εν μέρει, τον εκνευρισμό του. 

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Home