Κατάργηση όλων των ταξιδιωτικών μέτρων στο Ηνωμένο Βασίλειο

Offsite Team -
14.03.2022 - 20:17

Κατάργηση όλων των ταξιδιωτικών μέτρων στο Ηνωμένο Βασίλειο

Όλα τα εναπομείναντα μέτρα που είχαν υιοθετηθεί λόγω πανδημίας στον ταξιδιωτικό τομέα στο Ηνωμένο Βασίλειο θα αρθούν στο τέλος της εβδομάδας, ανακοίνωσε η βρετανική Κυβέρνηση.

Πιο συγκεκριμένα, ο Υπουργός Μεταφορών Γκραντ Σαπς γνωστοποίησε μέσω Twitter ότι από τις 4 τα ξημερώματα της προσεχούς Παρασκευής όποιος εισέρχεται στο Ηνωμένο Βασίλειο από το εξωτερικό δε θα χρειάζεται καμία πρόσθετη διατύπωση και δε θα υποβάλλεται σε οποιονδήποτε περιορισμό.

Αυτό σημαίνει ότι καταργούνται οι φόρμες εντοπισμού επιβάτη και τα διαγνωστικά τεστ για τους μη πλήρως εμβολιασμένους ταξιδιώτες.

«Αυτές οι αλλαγές είναι δυνατές λόγω της χορήγησης του εμβολίου και σημαίνουν μεγαλύτερη ελευθερία εγκαίρως για το Πάσχα», σημείωσε ο κ. Σαπς.

Ο ημερήσιος απολογισμός κρουσμάτων κορωνοϊού στο Ηνωμένο Βασίλειο σήμερα ήταν 72.898, αυξημένος κατά περίπου 40% σε σύγκριση με την προηγούμενη Δευτέρα, κάτι που επιβεβαιώνει την αυξητική τάση διασποράς του ιού μετά από την πλήρη κατάργηση των εγχώριων νομικών περιορισμών στα τέλη Φεβρουαρίου.

ΚΥΠΕ

Home