Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Κορωνοϊός: Αυξάνονται οι νεκροί στην Τουρκία - Έφτασαν τους 21

Offsite Team -
21.03.2020 - 22:40

Κορωνοϊός: Αυξάνονται οι νεκροί στην Τουρκία - Έφτασαν τους 21

Thumbnail
Νέα κατακόρυφη αύξηση των νεκρών στην Τουρκία μέσα σε 24 ώρες

Στους 21 ανέρχονται πλέον οι νεκροί στην Τουρκία από 9 που ήταν χθες, σύμφωνα με ανακοίνωση του Τούρκου υπουργού Υγείας, Φαχρετίν Κοτζά.

Τα κρούσματα κορωνοϊού ανέρχονται στα 947. Σήμερα διεξήχθησαν 2.953 τεστ, εκ των οποίων διαπιστώθηκαν 277 νέα κρούσματα.

Χάσαμε 12 ηλικιωμένους μας. Μέχρι σήμερα έχουμε 21 θανάτους. Ας προειδοποιήσουμε τους ηλικιωμένους μας. Να συμμορφώνονται με τους περιορισμούς της κυκλοφορίας. Ο κίνδυνος του θανάτου αυξάνεται με την ηλικία», έγραψε στο twitter ο Τούρκος υπουργός Υγείας.

Καταργούνται τα τραπεζοκαθίσματα

Με διάταγμα του υπουργείου Εσωτερικών καταργούνται από απόψε τα τραπεζοκαθίσματα σε όλα τα εστιατόρια, καφέ και ζαχαροπλαστεία στην Τουρκία. Επιτρέπεται μόνο παράδοση φαγητού κλπ. take away.

Απαγόρευση κυκλοφορίας για ηλικιωμένους

Την ίδια από τα μεσάνυχτα σήμερα θα ισχύσει απαγόρευση κυκλοφορίας στους ηλικιωμένους. Η απαγόρευση θα αφορά τους ηλικιωμένους άνω των 65 ετών και των ανθρώπων με χρόνιες παθήσεις, σύμφωνα με το τουρκικό υπουργείο Εσωτερικών.

Η απαγόρευση αρχίζει να ισχύει από τα μεσάνυχτα του Σαββάτου και προβλέπει τη μη κυκλοφορία των ηλικιωμένων σε πάρκα, καφενεία και ανοιχτούς χώρους.

ethnos.gr

Home