Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Κυριακίδου: Το καλύτερο δώρο Πρωτοχρονιάς ο εμβολιασμός

Offsite Team -
29.12.2021 - 17:30

Κυριακίδου: Το καλύτερο δώρο Πρωτοχρονιάς ο εμβολιασμός

To μήνυμα της Επιτρόπου

Το καλύτερο δώρο που μπορούμε να κάνουμε στους άλλους για τις γιορτές είναι ο εμβολιασμός και ο σεβασμός των μέτρων, ανέφερε η Επίτροπος Υγείας Στέλλα Κυριακίδου σε ανάρτησή της στο Twitter με αφορμή την Πρωτοχρονιά.  

«Το καλύτερο δώρο που μπορείτε να δώσετε στους αγαπημένους σας και όλους γύρω σας για την Πρωτοχρονιά είναι να εμβολιαστείτε και να λάβετε ενισχυτική δόση όπου αυτό είναι δυνατόν, και ο σεβασμός των υγειονομικών μέτρων, η αποφυγή χώρων με συνωστισμό, η τήρηση των αποστάσεων ασφαλείας και οι μάσκες» σημειώνεται στην ανάρτηση.

 

«Η προστασία του εαυτού σας έναντι της COVID19 προστατεύει τους άλλους» προσθέτει η Επίτροπος.

Η Ρωσία θα σταματήσει την επίθεσή της μόλις παραδοθεί η Ουκρανία

Offsite Team -
28.06.2022 - 14:14

Η Ρωσία θα σταματήσει την επίθεσή της μόλις παραδοθεί η Ουκρανία

Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ είπε ότι η επιχείρηση προχωρά βάσει σχεδίου

Η Ρωσία θα σταματήσει την επίθεσή της μόλις παραδοθεί η Ουκρανία, είπε η Μόσχα, προτρέποντας το Κίεβο να διατάξει τα στρατεύματά της να καταθέσουν τα όπλα.

«Η ουκρανική πλευρά μπορεί να σταματήσει τα πάντα πριν από το τέλος της ημέρας», δήλωσε στους δημοσιογράφους ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ.

«Είναι απαραίτητη η εντολή προς τις εθνικιστικές μονάδες να καταθέσουν τα όπλα τους», είπε, προσθέτοντας ότι το Κίεβο πρέπει να εκπληρώσει μια λίστα με τα αιτήματα της Μόσχας.

Απαντώντας σε ερώτηση είπε ότι η ειδική στρατιωτική επιχείρηση εξελίσσεται σύμφωνα με το σχέδιο και επιτυγχάνει τους στόχους της.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Home