Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Λαβρόφ: Είμαι βέβαιος πως θα βρεθεί λύση στην Ουκρανία

Offsite Team -
03.03.2022 - 13:01

Λαβρόφ: Είμαι βέβαιος πως θα βρεθεί λύση στην Ουκρανία

Thumbnail

Τη βεβαιότητά του ότι η υστερία γύρω από την κατάσταση στην Ουκρανία, θα περάσει, εξέφρασε ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας, Σεργκέι Λαβρόφ, ο οποίος δίνει αυτήν την ώρα συνέντευξη τύπου.

Ο Λαβρόφ, επεσήμανε πως δεν έχει καμία αμφιβολία ότι θα βρεθεί λύση όσον αφορά στο θέμα με την Ουκρανία και διαβεβαίωσε πως οι σημερινές διαπραγματεύσεις μεταξύ της Ρωσίας και της Ουκρανίας θα πραγματοποιηθούν κανονικά.

«Στην Ουκρανία δρουν ναζιστικά στρατιωτικά στρατεύματα», επέμεινε ο Λαβρόφ, και κάλεσε τη δύση να δει «τα δικά μας στοιχεία για την Ουκρανία».

Δεν μπορούμε να αποδεχτούμε να γίνει η Ουκρανία ένα αντιρωσικό κράτος, συνέχισε, τονίζοντας ότι δεν μπορούν να καταπατούν τα δικαιώματα και τα συμφέροντά μας.

«Θα περιμένουμε τις δηλώσεις, αφού ολοκληρωθούν οι διαπραγματεύσεις».

«Ο πρόεδρος Μπάιντεν έχει πει ότι η μόνη εναλλακτική στις κυρώσεις είναι ένας τρίτος παγκόσμιος πόλεμος», είπε προσθέτοντας ότι ένας τρίτος παγκόσμιος πόλεμος θα μπορούσε μόνο να είναι ένας «πυρηνικός πόλεμος», και βρίσκεται μόνο στα χέρια των δυτικών πολιτικών, ότι του ρωσικού λαού.

To πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα και ποια θα είναι η ηγεσία της Ουκρανίας θα το αποφασίσει ο ουκρανικός λαός, τόνισε ακόμη.

CNN

Home