Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Λαβρόφ: Μήνυμα στη διεθνή κοινότητα η ομιλία Πούτιν

Offsite Team -
30.09.2022 - 22:45

Λαβρόφ: Μήνυμα στη διεθνή κοινότητα η ομιλία Πούτιν

Eνώ τονίζει ότι είναι αδύνατο να αγνοηθεί

Την ελπίδα του ότι οι σοβαροί πολιτικοί στη Δύση θα μελετήσουν ενδελεχώς τη σημερινή ιστορική ομιλία του προέδρου της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν, εξέφρασε ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών, Σεργκέι Λαβρόφ.

>>>Τι σημαίνει η προσάρτηση - Ποιοι οι κίνδυνοι & γιατί τώρα<<<

«Είμαι πεπεισμένος ότι η ομιλία είναι τέτοιου είδους, ώστε είναι αδύνατο να αγνοηθεί», είπε ο Σ.Λαβρόφ, ανακοινώνοντας ότι έχει δοθεί εντολή στις πρεσβείες της Ρωσίας στο εξωτερικό να διαδόσουν το κείμενό της και να το καταχωρήσουν στους διεθνείς οργανισμούς, όπως ο ΟΗΕ, ο ΟΑΣΕ κ.ο.κ.

«Έχω μεγάλη ελπίδα ότι οι σοβαροί πολιτικοί θα την διαβάσουν από το Α έως το Ω. Πολλά για εκείνους, εάν κάποιος δεν τα είχε ως τώρα κατανοήσει, πρέπει να διασαφηνίστηκαν πλήρως», είπε ο Ρώσος υπουργός, σημειώνοντας ιδιαιτέρως τη φράση του Β.Πούτιν ότι «δεν αρνούμαστε τις συνομιλίες, αλλά εκείνοι, που τις αρνούνται, πρέπει να κατανοήσουν, ότι όσο περισσότερο καθυστερούν, τόσο δυσκολότερο θα είναι να συμφωνήσουμε». «Πιστεύω ότι αυτή τη φράση χρειάζεται να την αντιμετωπίσουν σοβαρά», είπε ο Σ.Λαβρόφ στους δημοσιογράφους.

«Είναι ένα ισχυρό μήνυμα όχι μόνο στη ρωσική Ομοσπονδιακή Συνέλευση (σ.σ. το ενιαίο σώμα της ρωσικής Άνω και Κάτω Βουλής), τα όργανα της εξουσίας, τον λαό της Ρωσίας, αλλά και ένα μήνυμα στη διεθνή κοινότητα, πολύ πειστικό, πολύ αποδεικτικό, δυνατή και συναισθηματική ομιλία», ήταν το σχόλιο της Βαλεντίνας Ματβιένκο, προέδρου της ρωσικής Άνω Βουλής, του Συμβουλίου της Ομοσπονδίας, για τη σημερινή ομιλία του προέδρου Πούτιν στο Κρεμλίνο.

ΚΥΠΕ

Home