Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Μπαλί: Μυστήριο με εγκαταλελειμμένο Boeing 737 (Φώτος-Βίντεο)

Offsite Team -
10.08.2022 - 19:23

Μπαλί: Μυστήριο με εγκαταλελειμμένο Boeing 737 (Φώτος-Βίντεο)

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ - ΒΙΝΤΕΟ: Κανείς δεν ξέρει πως βρέθηκε στο σημείο

Ένα εγκατατελειμμένο Boeing 737 βρίσκεται εδώ και χρόνια "παρκαρισμένο" σε ένα λατομείο ασβεστόλιθου, κοντά στον αυτοκινητόδρομο Raya Nusa Dua Selatan, σε μικρή απόσταση από τη δημοφιλή παραλία Pandawa και μέχρι σήμερα κανείς δεν γνωρίζει πως βρέθηκε εκεί.

Πλέον αποτελεί πολυσύχναστη τουριστική ατραξιόν για τους επισκέπτες της περιοχής ενώ τα σενάρια για την προέλευσή του ποικίλουν.

Ορισμένοι κάνουν λόγο για έναν επιχειρηματία που μετέφερε τμηματικά το αεροσκάφος προκειμένου να το μετατρέψει σε εστιατόριο, ωστόσο στη μέση της διαδικασίας ξέμεινε από χρήματα με αποτέλεσμα να αδυνατεί να ολοκληρώσει το εγχείρημα.

Τουριστικός οδηγός αναφέρει πως είναι ιδιαίτερα δύσκολο να εντοπίσει κανείς την ακριβή τοποθεσία που βρίσκεται το Boeing ενώ το αεροσκάφος δεν φέρει καμία επωνυμία πάνω του.

Μέχρι σήμερα έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον δεκάδων εξερευνητών όμως κανείς δεν έχει καταφέρει να ανακαλύψει τι πραγματικά συνέβη.

Δεν πρόκειται όμως για το μοναδικό εγκαταλελειμμένο αεροπλάνο που μπορεί να συναντήσει κανείς στην περιοχή. Μερικά χιλιόμετρα πιο μακριά και δίπλα σε ένα κατάστημα Dunkin Donuts ένα ακόμα Boeing 737 αποτελεί πόλο έλξης για εκατοντάδες τουρίστες.

Μπαλί: Μυστήριο με εγκαταλελειμμένο Boeing 737 - Κανείς δεν ξέρει πως βρέθηκε στο σημείο

Στο χείλος ενός γκρεμού στην παραλία Nyang-Nyang βρέθηκε το 2021 ακόμα ένα αεροπλάνο. Το εν λόγω Boeing αποτελούσε μια εκ των επενδύσεων του επιχειρηματία Felix Demin και είχε ως στόχο την αναβάθμιση της τουριστικής κίνησης στην περιοχή. Μάλιστα, στόχος του Denim είναι το αεροσκάφος μελλοντικά να μετατραπεί σε κατάλυμα για τη φιλοξενία τουριστών.

This picture taken on September 14, 2021 shows a retired Boeing aircraft placed on a seaside cliff to lure tourists and be turned into a villa near Nyang-Nyang beach in Uluwatu Badung Regency, on Indonesia resort island of Bali. (Photo by SONNY TUMBELAKA / AFP)

Το αεροσκάφος που μετέφερε ο Felix Denim στο Μπαλί

news247.gr

Home