Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Νέα Υόρκη: Κινητές μονάδες εμβολιασμού στα σχολεία

Offsite Team -
09.11.2021 - 08:39

Νέα Υόρκη: Κινητές μονάδες εμβολιασμού στα σχολεία

Για μαθητές 5 - 11 ετών

Μονάδες εμβολιασμού για παιδιά 5-11 χρονών στήθηκαν χθες το πρωί έξω από τα δημόσια σχολεία της Νέας Υόρκης. Οι μονάδες οι οποίες τοποθετήθηκαν σε περίπου 200 σχολεία της πόλης αδυνατούσαν να εξυπηρετήσουν την αυξημένη ζήτηση των μαθητών, οι οποίοι έσπευσαν να εμβολιαστούν.

>>> Κατεβάστε τώρα το application της offsite - ΕΔΩ για Android & ΕΔΩ για iOS

Ο Δήμαρχος της Νέας Υόρκης, Μπιλ Ντε Μπλάζιο, έχει υποσχεθεί να προσφέρει εμβόλια σε περισσότερα από 1.000 σχολεία κατά την ερχόμενη εβδομάδα, τα οποία θα εξυπηρετήσουν περίπου 400.000 μαθητές.

Για να εμβολιαστούν στα σχολεία οι μαθητές, πρέπει να συνοδεύονται από ενήλικα και να έχουν προφορική ή γραπτή συγκατάθεση από κηδεμόνα. Λαμβάνοντας την πρώτη δόση εμβολίου, το προσωπικό των μονάδων προγραμματίζει κατευθείαν την δεύτερη δόση του εμβολίου, η οποία δεν θα χορηγηθεί στις κινητές μονάδες αλλά σε φαρμακεία, ιατρεία και άλλους χώρους της πόλης.

>>> H offsite τώρα και στο Google News - Ακολουθείστε μας

Οι μαθητές και οι οικογένειές τους θα λάβουν επίσης πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο εξαργύρωσης των προπληρωμένων χρεωστικών καρτών 100$ που δίνει η πόλη ως κίνητρο για εμβολιασμό.

Πηγή: ΚΥΠΕ 

Home