Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Ντάνιελ Ράντκλιφ: Έγινα αλκοολικός για να αντέξω τη διασημότητα

Offsite Team -
21.02.2019

Ντάνιελ Ράντκλιφ: Έγινα αλκοολικός για να αντέξω τη διασημότητα

Thumbnail
Τι εξομολογήθηκε ο πρωταγωνιστής των ταινιών «Χάρι Πότερ».

Πολλά χρόνια πριν από την ενηλικίωσή του, ο Ντάνιελ Ράντκλιφ ήταν ήδη πλούσιος και πολύ διάσημος. Όμως, ο πρωταγωνιστής των ταινιών «Χάρι Πότερ» δυσκολεύτηκε πολύ να το συνηθίσει. Και εξομολογήθηκε ότι κατέφευγε στο αλκοόλ.

Ο 29χρονος ηθοποιός, σε συνέντευξή του, εξήγησε πώς στα τέλη της εφηβείας του μεθούσε συχνά. «Ο πιο γρήγορος τρόπος για να ξεχάσεις ότι σε παρακολουθούν είναι να μεθύσεις πολύ. Κι όταν μεθάς, σκέφτεσαι “τώρα με παρακολουθούν επειδή είμαι πολύ μεθυσμένος, οπότε πρέπει να πιω περισσότερο για να τους αγνοήσω”», είπε.

Ο ηθοποιός συνεχισε, λέγοντας ότι μέρος της πίεσης που ένιωθε ήταν η προσδοκία ότι θα έπρεπε να είναι διαρκώς χαρούμενος. «Έχεις μια υπέροχη δουλειά, είσαι πλούσιος, δεν έχεις το δικαίωμα να μην είσαι ενθουσιασμένος όλη την ώρα. Αρχίζεις να σκέφτεσαι ότι αν νιώθεις κάτι ανθρώπινο, όπως η λύπη, σημαίνει ότι κάτι κάνεις λάθος», συμπλήρωσε.

Ένα μέρος του έφτασε να π[ιστεύει ότι «οι ηθοποιοί πρέπει να είναι τρελοί πότες», παραδέχθηκε. «Έπρεπε να ανταποκριθώ σε αυτή την περίεργη εικόνα που είχα στο μυαλό μου για το τι σημαίνει να είσαι διάσημος ηθοποιός», πρόσθεσε.

Για να ξεφύγει από το ποτό, ο Ράντκλιφ χρειάστηκε μερικά χρόνια και αρκετές προσπάθειες. Φίλοι του τον βοήθησαν, αλλά τελικά- λέει- ήταν ο ίδιος που έπρεπε να πάρει την απόφαση. «Ήμουν απίστευτα τυχερός με τους ανθρώπους που είχα γύρω μου σε συγκεκριμένες περιόδους της ζωής μου. Συνάντησα ανθρώπους- κλειδιά, κάποιοι από αυτούς ηθοποιοί, που μου έδωσαν σπουδαίες συμβουλές και ενδιαφέρονταν πραγματικά για εμένα. Τελικά, ήταν δική μου απόφαση. Ξύπνησα ένα πρωί και είπα “αυτό πιθανότατα δεν είναι καλό”», κατέληξε.

Home