Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Ν.Υ.: Φωτογραφίες με τα πρώτα παιδιά που λαμβάνουν εμβόλιο Pfizer

Offsite Team -
13.05.2021 - 21:41

Ν.Υ.: Φωτογραφίες με τα πρώτα παιδιά που λαμβάνουν εμβόλιο Pfizer

13χρονοι που έφτασε η ώρα να...σηκώσουν το αριστερό μανίκι τους

Οι πολιτείες των ΗΠΑ αναμένεται να αρχίσουν να χορηγούν το εμβόλιο των Pfizer Inc και BioNTech SE για τον εμβολιασμό εφήβων κατά του COVID-19, αφού οι επιστήμονες του Κέντρου Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ (CDC) υποστήριξαν το σχετικό σχέδιο σε ομόφωνη ψηφοφορία την Τετάρτη 12 Μαϊου.

>>> H offsite τώρα και στο Google News - Ακολουθείστε μας

1

Η Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ (FDA) ενέκρινε το εμβόλιο για παιδιά ηλικίας 12 έως 15 ετών, προσφέροντας ανακούφιση στους γονείς που θέλουν να επιστρέψουν τα παιδιά τους σε σχολεία και καλοκαιρινές κατασκηνώσεις. Η έγκριση του CDC είναι μια σημαντική, αλλά όχι απαραίτητη, προϋπόθεση ώστε να ληφθεί η τελική απόφαση σε ομοσπονδιακό επίπεδο στις ΗΠΑ.

2

Η νεότερη ηλικία για την οποία είχε εγκριθεί προηγουμένως το εμβόλιο Pfizer ήταν τα 16 έτη (και άνω).

3

Ορισμένες Πολιτείες των ΗΠΑ, όπως η Γεωργία, το Ντελαγουέρ και το Αρκάνσας, άρχισαν να χορηγούν το εμβόλιο σε εφήβους 12-15 ετών την Τρίτη. Η Πολιτεία της Καλιφόρνια ανακοίνωσε ότι οι οικογένειες θα μπορούσαν να κλείνουν ραντεβού για την συγκεκριμένη ηλικιακή ομάδα από σήμερα (Πέμπτη 13 Μαϊου).

4

Ο εμβολιασμός στα παιδιά «θα μειώσει τη μετάδοση εντός της οικογένειάς», δήλωσε ο Δόκτωρ Χένρι Μπερνστάιν, μέλος της συμβουλευτικής επιτροπής και καθηγητής παιδιατρικής στην Ιατρική Σχολή Ζάκερ. «Θα συμβάλει στην ανοσία της αγέλης και επιτρέπει στα παιδιά να επιστρέψουν με ασφάλεια σε κατασκηνώσεις αυτό το καλοκαίρι, καθώς και να επιστρέψουν στο σχολείο με φυσική παρουσία».

>>> Κατεβάστε τώρα το application της offsite - ΕΔΩ για Android & ΕΔΩ για iOS

5

6

7

8

9

10

11

12

13

huffingtonpost.gr

Home