Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Παμπόροβο Βουλγαρίας: 30% περισσότερες οι κρατήσεις από το 2019

Offsite Team -
23.12.2022

Παμπόροβο Βουλγαρίας: 30% περισσότερες οι κρατήσεις από το 2019

Ο Υπουργός Τουρισμού της χώρας προσβλέπει σε μία καλή σεζόν με αρκετό χιόνι

Με 30% περισσότερες κρατήσεις σε σχέση με το 2019 ξεκινάει τη σεζόν το χειμερινό θέρετρο Παμπόροβο στη Βουλγαρία, σύμφωνα με τον CEO, Μαριάν Μπελιάκοφ. Εξάλλου, ο Υπουργός Τουρισμού της χώρας, Ίλιν Ντιμιτρόφ, μιλώντας κατά την έναρξη της χιονοδρομικής περιόδου στο θέρετρο, είπε ότι προσβλέπει σε μία καλή σεζόν με αρκετό χιόνι.

Ο περιφερειακός διοικητής της επαρχίας Σμόλιαν, Στέφαν Σαμπρούτεφ, επεσήμανε ότι το θέρετρο κατάφερε να αντιμετωπίσει επιτυχώς την έλλειψη χιονιού. Οι πρώτοι σκιέρ της σεζόν έχουν στη διάθεσή τους πέντε ανοιχτές πίστες, με ηλιόλουστο καιρό. Η χρήση του τελεφερίκ για τους σκιέρ στο θέρετρο παραμένει στις περσινές τιμές, με ετήσιο κόστος για ενήλικες στα 75 βουλγαρικά lev μέχρι τις 28 Δεκεμβρίου και στα 85 μετά την ημερομηνία αυτή, αντίστοιχα.

«Παρέχουμε όσα είχαμε υποσχεθεί στην τουριστική βιομηχανία: 9% ΦΠΑ (για τον τομέα), καθώς και πλαφόν στην τιμή του ηλεκτρικού ρεύματος», σημείωσε ο Υπουργός Τουρισμού της Βουλγαρίας, συγχαίροντας τη διεύθυνση του θέρετρου για το έργο της.

ΚΥΠΕ

Home