Παραδοχή Τζόκοβιτς: Ναι, ήμουν θετικός και «έσπασα» την απομόνωση

Παραδοχή Τζόκοβιτς: Ναι, ήμουν θετικός και «έσπασα» την απομόνωση

Όσα αναφέρει σε ανάρτηση του

Στην παραδοχή ότι «έσπασε» την περίοδο απομόνωσης που υποχρεούταν να τηρήσει, όταν τον περασμένο μήνα βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό, προχώρησε το βράδυ της Τρίτης ο Νόβακ Τζόκοβιτς, περιγράφοντας την πράξη του ως «λανθασμένη κρίση».

Σε ανάρτησή του στο Instagram, ο κορυφαίος τενίστας παραδέχθηκε ότι δύο μέρες αφότου είχε διαγνωστεί θετικός, στις 16 Δεκεμβρίου, είχε συναντήσει έναν δημοσιογράφο για συνέντευξη.

>>> Κατεβάστε τώρα το application της offsite - ΕΔΩ για Android & ΕΔΩ για iOS

«Δέχομαι ότι θα έπρεπε να το είχα αναβάλει», έγραψε.

Η δραστηριότητά του μετά τη διάγνωσή του έχει γίνει αντικείμενο έρευνας από την αυστραλιανή κυβέρνηση, η οποία ακόμη δεν έχει αποφανθεί οριστικά αν θα του επιτρέψει ή όχι την είσοδο στη χώρα, παρά τη δικαστική του νίκη, τη Δευτέρα.

Ο Τζόκοβιτς, ο οποίος είναι ανεμβολίαστος, επιθυμεί να υπερασπιστεί τον τίτλο του στο Australian Open, που ξεκινάει στις 17 Ιανουαρίου.

«Ένιωσα υποχρεωμένος να προχωρήσω και να κάνω τη συνέντευξη στην L'Equipe καθώς δεν ήθελα να απογοητεύσω τον δημοσιογράφο», έγραψε ο Τζόκοβιτς στην ανάρτηση στο Instagram. «[Εξασφάλισα] ότι αποστασιοποιήθηκα κοινωνικά και φορούσα μάσκα εκτός από τις περιπτώσεις που με τραβούσαν φωτογραφία».

>>> H offsite τώρα και στο Google News - Ακολουθείστε μας

Υποστήριξε επίσης ότι άλλες αναφορές για δημόσιες εμφανίσεις του μετά το θετικό του τεστ στις 16 Δεκεμβρίου αποτελούν «παραπληροφόρηση».

Ο Τζόκοβιτς, εν τω μεταξύ, παραδέχτηκε επίσης ότι έκανε ψευδή δήλωση στο ταξιδιωτικό του έντυπο πριν από την είσοδο στην Αυστραλία.

Πηγή: Cnn.gr

Home