Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Πέταξαν αυγά στον βασιλιά Κάρολο και την Καμίλα (βίντεο)

Offsite Team -
09.11.2022

Πέταξαν αυγά στον βασιλιά Κάρολο και την Καμίλα (βίντεο)

«Η χώρα χτίστηκε με το αίμα σκλάβων», τους φώναξαν

Η βρετανική αστυνομία συνέλαβε έναν άνδρα που πέταξε αυγά κατά του βασιλιά Καρόλου και της βασιλικής συζύγου Καμίλα στη διάρκεια επίσκεψής τους στο Micklegate Bar της Υόρκης.

Το βασιλικό ζεύγος της Βρετανίας επισκέπτεται το Γιόρκσαϊρ για τα αποκαλυπτήρια από τον Κάρολο ενός αγάλματος της βασίλισσας Ελισάβετ.

«Αυτή χώρα χτίστηκε με το αίμα σκλάβων», φώναζε ο άνδρας την ώρα που τέσσερις αστυνομικοί έπεφταν πάνω του για να τον συλλάβουν, αφού πέταξε αυγά στον βασιλιά Κάρολο, χωρίς να τον πετύχει, ενώ παριστάμενοι τον γιουχάιζαν.

Οι σωματοφύλακες απομάκρυναν τον Κάρολο και την Καμίλα από το σημείο, την ώρα που οι αστυνομικοί συνόδευαν τον συλληφθέντα σε φορτηγάκι, ενώ αρκετοί από το πλήθος φώναζαν «ντροπή σου» και άλλοι άρχισαν να τραγουδούν το «God save the King» («Ο Θεός σώζοι τον βασιλιά»).

Την ώρα που οι αστυνομικοί συλλάμβαναν τον άνδρα ο βασιλιάς Κάρολος συνέχισε την παραδοσιακή τελετή υποδοχής του από τον δήμαρχο της Υόρκης, μια υποδοχή που είχε επιφυλαχθεί και στη μητέρα του προ δεκαετίας.

Ο Κάρολος, πάντως, έδειξε να αδιαφορεί για το περιστατικό και μάλιστα προχώρησε και χαιρέτησε ορισμένους από το πλήθος.

Πηγή: iefimerida.gr

Home