Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Πούτιν: 2020 η πιο δύσκολη χρονιά για την οικονομία από τον Β'ΠΠ

Offsite Team -
11.03.2021 - 22:42

Πούτιν: 2020 η πιο δύσκολη χρονιά για την οικονομία από τον Β'ΠΠ

Thumbnail
Ο Πούτιν είπε ότι η Ρωσία για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια δεν υιοθέτησε μια σκληρή μακροοικονομική πολιτική.

Ο χρόνος που πέρασε ήταν ο πιο δύσκολος για την παγκόσμια οικονομία από την εποχή της λήξης του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, καθώς το ΑΕΠ του πλανήτη το 2020 μειώθηκε κατά 3,5% , δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος, Βλαντιμίρ Πούτιν, σε σύσκεψη με θέμα την ενίσχυση της επενδυτικής δραστηριότητας -αποδίδοντας την πτώση αυτή στην επιδημιολογική κατάσταση και στα περιοριστικά μέτρα που επιβλήθηκαν παντού λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Αναφερόμενος στο πώς η Ρωσία αντιμετώπισε την κατάσταση που προκλήθηκε λόγω της πανδημίας, ο Πούτιν είπε ότι η Ρωσία για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια δεν υιοθέτησε μια σκληρή μακροοικονομική πολιτική σε συνθήκες κρίσης.

Αντίθετα, όπως ανέφερε, ακολούθησε μία ήπια πολιτική, παρότι «οι τιμές του πετρελαίου όλη την προηγούμενη χρονιά βρίσκονταν σε πολύ χαμηλά επίπεδα, ενώ στο απόγειο της κρίσης έφτασαν ακόμη να είναι και αρνητικές, κάτι το οποίο γενικά ήταν δύσκολο να το φανταστούμε πριν».

Πηγή:CNN.gr 

«Θα προστατεύσουμε τα δικαιώματα μας στη Αν. Μεσόγειο»

Offsite Team -
27.06.2022 - 20:18

«Θα προστατεύσουμε τα δικαιώματα μας στη Αν. Μεσόγειο»

Thumbnail
Επιμένει ο Ερντογάν: Θα προστατεύσουμε τα δικαιώματα μας σε Αιγαίο, Ανατολική Μεσόγειο και Συρία

Επιμένει στην προκλητική του στάση ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν λίγες μόνο ώρες πριν την έναρξη της Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ στη Μαδρίτη. 

«Θα ξεκινήσουμε νέες επιχειρήσεις για να ολοκληρώσουμε τις ελλείψεις του διαδρόμου ασφαλείας που δημιουργήσαμε στα σύνορα με τη Συρία. Θα λάβουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία των δικαιωμάτων μας στη Μεσόγειο και στο Αιγαίο» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τούρκος πρόεδρος κατά το διάγγελμα του μετά το υπουργικό συμβούλιο. 

Home