Πούτιν: Είναι αυτό το νέο υπερπολυτελές εξοχικό του; (ΦΩΤΟΣ)

Offsite Team -
26.06.2022 - 17:33

Πούτιν: Είναι αυτό το νέο υπερπολυτελές εξοχικό του; (ΦΩΤΟΣ)

Νέα στοιχεία για τη μυστική περιουσία του Πούτιν – Τι αποκαλύπτει ο Guardian

Εδώ και αρκετά χρόνια, ο Βλαντιμίρ Πούτιν βρίσκεται αντιμέτωπος με κατηγορίες που τον θέλουν να αποκρύπτει την αμύθητη περιουσία του.

Σύμφωνα ωστόσο με τα επίσημα στοιχεία,  ο Ρώσος Πρόεδρος έχει στην κυριότητά του ελάχιστα περιουσιακά, εκ των οποίων ένα μικρό διαμέρισμα στην Αγία Πετρούπολη και δύο αυτοκίνητα από τη δεκαετία του 1950. Σε αυτά, προστίθεται και ο προεδρικός μισθός του ο οποίος ανέρχεται σε 128.000 ευρώ ετησίως.

yh

Πρόσφατα, ο Guardian έφερε στην επιφάνεια δημοσιεύματα από ρωσικά μέσα ενημέρωσης τα οποία ανέφεραν  πως μια υπερπολυτελής έπαυλη η οποία βρίσκεται κρυμμένη στα δάση της Καρελίας στη Ρωσία ανήκει επίσης, στον Ρώσο Πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν.

To εξοχικό

Σύμφωνα με ντόπιους κατοίκους, η «Καλύβα του Ψαρά», όπως ονομάζεται φέρεται να είναι η «ντάτσα» του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν δηλαδή, η εξοχική του κατοικία.

kkhv

Η φουτουριστική βίλα διαθέτει ελικοδρόμιο το οποίο όταν δεν χρησιμοποιείται καλύπτεται από γρασίδι. Το εσωτερικό του σπιτιού είναι μίνιμαλ. Ένας γυάλινος τοίχος χωρίζει τη μεγάλη τραπεζαρία από μια επαγγελματική κουζίνα εξοπλισμένη με ψησταριές, φούρνο tandoor και ψησταριά ιαπωνικού τύπου teppan.

kvh

Η κατασκευή του

Η κατασκευή ενός Garden House εντός του τεραστίου οικοπέδου, ξεκίνησε το 2021. Είναι διακοσμημένο με ημιπολύτιμους λίθους και διαθέτει έξι υπνοδωμάτια. Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα, οι γενικές εργασίες για τη κατασκευή του σπιτιού υπολογίζεται πως ανέρχονται σε τουλάχιστον, 2,8 εκατομμύρια στερλίνες.

Αν και  εκπρόσωπος του Κρεμλίνου σε δήλωσή του υποστήριξε πως «ο πρόεδρος της Ρωσικής Ομοσπονδίας δεν συνδέεται με τον συγκεκριμένο ακίνητο», παρόλα αυτά, «οι ντόπιοι εργάζονται στη συγκεκριμένη έπαυλη ως φρουροί μόνο όταν ο χώρος είναι άδειος», αποκάλυψε ένας ντόπιος ψαράς.

«Όταν επιστρέφουν οι ιδιοκτήτες ή οι καλεσμένοι τους, οι ντόπιοι συνήθως αντικαθίστανται από την FSO [Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Προστασίας]».

in.gr

Home