Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Προκαλεί ξανά ο Ακάρ

Offsite Team -
25.10.2022

Προκαλεί ξανά ο Ακάρ

Thumbnail
«Η Ελλάδα έχει επεκτατικές βλέψεις και όχι η Τουρκία»

Νέες κατηγορίες σε βάρος της Ελλάδας εξαπέλυσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Χουλουσί Ακάρ λέγοντας ότι η χώρα μας είναι εκείνη που προκαλεί και απειλεί την Τουρκία, έχοντας επεκτατικές βλέψεις.

Συγκεκριμένα ο Χουλουσί Ακάρ μιλώντας στην επίσημη τελετή έναρξης της Έκθεσης Άμυνας, Αεροδιαστημικής και Διαστημικής Βιομηχανίας SAHA EXPO, είπε: «Ενώ προσεγγίζαμε τα προβλήματα με ειρηνικές λύσεις, ορισμένοι γνωστοί Έλληνες πολιτικοί επινόησαν έναν λόγο που ονομάστηκε Νέο-οθωμανισμός για να καλύψουν τα δικά τους όνειρα της Μεγάλης Ιδέας».

«Στο μυαλό τους κατηγορούν την Τουρκία για επεκτατισμό. Ο πραγματικός επεκτατής είναι η ίδια η Ελλάδα, που έχει μπει στη μύτη μας από την ημέρα που ιδρύθηκε και συνεχώς προκαλεί και απειλεί την Τουρκία», σημείωσε.

«Πάντα σεβόμασταν τα σύνορα και τα δικαιώματα κυριαρχίας όλων των γειτόνων μας και συνεχίζουμε έτσι. Κάνουμε πάντα μεγάλες προσπάθειες για να κρατάμε ανοιχτούς τους διαύλους διαλόγου με τη γείτονά μας Ελλάδα και πάντα απλώνουμε το χέρι μας στην ειρήνη για τη σταθερότητα της περιοχής μας, ενώ προσεγγίζουμε τα προβλήματα με ειρηνικές λύσεις» είπε ακόμη κατηγορώντας την Ελλάδα για επεκτατισμό.

CNN

Home