Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Στέλλα: Μήνυμα για ισχυρές εκστρατείες εμβολιασμού κατά της COVID

Offsite Team -
07.09.2022 - 21:00

Στέλλα: Μήνυμα για ισχυρές εκστρατείες εμβολιασμού κατά της COVID

Την ανάγκη για «ισχυρές εκστρατείες εμβολιασμού» για την αντιμετώπιση του κορονοϊού, τόνισε η επίτροπος Υγείας και Ασφάλειας Τροφίμων, Στέλλα Κυριακίδου, κατά τη συνέντευξη Τύπου μετά την ολοκλήρωση του άτυπου συμβουλίου των αρμόδιων υπουργών στην Πράγα.

>>>  BRIEF PLATINUM - 2ο Τεύχος - Αφιέρωμα UNIC - Πέραν των 100 τίτλων σπουδών - Τα ποσοστά εργοδότησης των αποφοίτων του / Ρεπορτάζ, βίντεο από όλες τις Μαρίνες της Κύπρου / Επιχειρηματικά νέα / Αναλύσεις / Παραοικονομία ΕΔΩ <<<

«Οι συζητήσεις έλαβαν χώρα μετά την έγκριση των πρώτων προσαρμοσμένων εμβολίων στην ΕΕ και των μέτρων που προτείναμε την περασμένη εβδομάδα για να προετοιμαστούμε για ένα ακόμη δύσκολο φθινόπωρο και χειμώνα» σημείωσε η κ. Κυριακίδου και προσέθεσε ότι το μήνυμα είναι «η επείγουσα ανάγκη να έχουμε ισχυρές εκστρατείες εμβολιασμού σε όλα τα κράτη μέλη, στο πλαίσιο της προετοιμασίας των μηνών που έρχονται και να ξεκινήσουν εμβολιασμοί το συντομότερο δυνατόν».

«Χρειαζόμαστε ξεκάθαρα μηνύματα συνοχής για να αυξήσουμε την εμπιστοσύνη στα εμβόλια, να μειώσουμε τη διστακτικότητα (στα εμβόλια) και να καταπολεμήσουμε την παραπληροφόρηση» ανέφερε η Ευρωπαία Επίτροπος.

Η Στέλλα Κυριακίδου υπογράμμισε ότι ο κορονοϊός δεν έχει τελειώσει, ενώ ο εμβολιασμός και οι ενισχυτικές δόσεις παραμένoυν το ισχυρότερο «όπλο» κατά του ιού.

ΑΠΕ - ΜΠΕ

Home