Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Τα πρώτα Χριστούγεννα χωρίς την Ελισάβετ - Αλλαγές στο πρωτόκολλο

Offsite Team -
21.11.2022

Τα πρώτα Χριστούγεννα χωρίς την Ελισάβετ - Αλλαγές στο πρωτόκολλο

Η βασιλική οικογένεια έχει κάνει το Σάντριγχαμ τη βάση της για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά από το 1988

Τα πρώτα Χριστούγεννα της βασιλικής οικογένειας χωρίς τη βασίλισσα θα είναι «λιγότερο επίσημα» από το συνηθισμένο και δεν θα παρακολουθήσουν όλοι μαζί την ομιλία του Καρόλου, σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ.

Σύμφωνα με την πρώην βασιλική ρεπόρτερ του BBC, Τζένι Μποντ, η βασιλική οικογένεια θα εξακολουθήσει να συγκεντρώνεται στην Οικία του Σάντρινγκχαμ, στο Νόρφολκ της Αγγλίας φέτος για να γιορτάσει τις γιορτές.

Μιλώντας στο περιοδικό OK!, η Μποντ εξήγησε πώς τα Χριστούγεννα ήταν πάντα μια επίσημη γιορτή για το παλάτι - με την οικογένεια να βρίσκεται στο πλευρό της Ελισάβετ. Ωστόσο τα πρώτα Χριστούγεννα του βασιλιά Καρόλου ως μονάρχης θα είναι «λιγότερο επίσημα» από τα προηγούμενα χρόνια.

Ωστόσο, η δημοσιογράφος αναφέρει ότι ο βασιλιάς Κάρολος θα σπάσει την παράδοση της οικογένειας και δεν θα μαζευτούν προκειμένου να παρακολουθήσει την τηλεοπτική ομιλία του μονάρχη όταν θα προβληθεί το απόγευμα.

Επιπλέον, ο Τζένι Μποντ τονίζει ότι ο Βασιλιάς πιθανότατα θα ακολουθήσει το παράδειγμα της μητέρας του και θα ηχογραφήσει εκ των προτέρων την ομιλία του. «Είμαι σίγουρη ότι θα ηχογραφήσει (την ομιλία) λίγες μέρες πριν και είναι βέβαιο ότι θα αναφερθεί και στην απώλειά της».

Τα μέλη της βασιλικής οικογένειας αναμένεται να παρακολουθήσουν μια λειτουργία στην εκκλησία της Μαρίας Μαγδαληνής στο κτήμα του Σάντρινγκχαμ, πριν επιστρέψουν στο σπίτι για το χριστουγεννιάτικο γεύμα τους.

Νωρίτερα αυτό το μήνα, έγινε γνωστό ότι ο βασιλιάς Κάρολος κάλεσε τη Μέγκαν Μαρκλ και τον πρίγκιπα Χάρι στους εορτασμούς των Χριστουγέννων, παρά το γεγονός ότι παραιτήθηκαν από τα βασιλικά καθήκοντα πριν από σχεδόν τρία χρόνια.

Παρόλα αυτά πηγές κοντά στον Βασιλιά ανέφεραν ότι: «είναι απίθανο να παρευρεθούν».

Ο Πρίγκιπας και η Πριγκίπισσα της Ουαλίας βρεθούν στο Σάντρινγκχαμ και θα μείνουν στο κοντινό Anmer Hall, το σπίτι που τους παραχώρησε η βασίλισσα.

CNN

Home