Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Ταϊβάν: Χαρταετός απογειώνει κορίτσι αλλά εκείνο σώζεται (Βίντεο)

Offsite Team -
31.08.2020

Ταϊβάν: Χαρταετός απογειώνει κορίτσι αλλά εκείνο σώζεται (Βίντεο)

Thumbnail
Βίντεο που κόβει την ανάσα

Ένα βίντεο που κόβει κυριολεκτικά την ανάσα κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του Διαδίκτυο. Ενα κοριτσάκι, μόλις τριών ετών, απογειώνεται με έναν χαρταετό τουλάχιστον 30 μέτρα πάνω από το έδαφος. Το πλήθος που δεν μπορεί να αντέξει το θέαμα, ουρλιάζει για το παιδί που κρατιέται με νύχια και με δόντια από τον χαρταετό που το έχει παρασύρει μαζί του. 

Οι στιγμές κόβουν την ανάσα. Ο χαρταετός κάνει κύκλους στον αέρα και το παιδί εξακολουθεί να κρατιέται με όλη του τη δύναμη. Κάποια στιγμή, ο χαρταετός αρχίζει να πέφτει προς το έδαφος και μια ομάδα ανθρώπων καταφέρνει να πάρει το παιδί σώο στα χέρια του. Το παιδί είναι ζωντανό και όσοι έζησαν αυτή τη στιγμή δεν μπορούσαν να πιστέψουν πως το παιδί σώθηκε με ελάχιστες γραντζουνιές στο πρόσωπό του.

Το βίντεο από την Ταϊβάν κάνει τις τελευταίες ώρες τον γύρο του Διαδικτύου. Συγκεκριμένα, προέρχεται από ένα φεστιβάλ χαρταετού στην πόλη Hsinchu. Όπως έγινε αργότερα γνωστό, ο χαρταετός σχεδιαζόταν να μεταφέρει κεριά, τα οποία στη συνέχεια θα διασκορπίζονταν στον αέρα από μεγάλο ύψος. O δήμαρχος της πόλης ζήτησε συγγνώμη για το συμβάν και το φεστιβάλ ακυρώθηκε.

ethnos.gr

Home