Τουρκία: Στα 1,263 τα νέα περιστατικά Covid-19 για Τρίτη (18/8)

Τουρκία: Στα 1,263 τα νέα περιστατικά Covid-19 για Τρίτη (18/8)

Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων στην Τουρκία ανήλθε στις 251.805

Για άλλη μια μέρα πάνω από τα 1200 τα κρούσματα στην Τουρκία χθες. Όπως ανακοίνωσε χθες ο Τούρκος Υπουργός Υγείας, Φαχρετίν Κοτζάτο τελευταίο εικοσιτετράωρο εντοπίστηκαν 1.263 νέα περιστατικά από σύνολο 82,318 εργαστηριακών διαγνώσεων και ανακοινώθηκαν ακόμη 20 θάνατοι.  

Σε ανάρτηση στο Twitter, ο κ. Κοτζά ανακοίνωσε επίσης ότι ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων στην Τουρκία ανήλθε στις 251.805  και ο συνολικός αριθμός των νεκρών στους 6.016.  Θεραπεύθηκαν 232.913 ασθενείς.

 

Ο Τούρκος Υπουργός Υγείας ανακοίνωσε ότι άρχισαν να λαμβάνουν επιπρόσθετα μέτρα προστασίας σε διάφορες περιοχές της Τουρκίας και οι έλεγχοι τήρησης των μέτρων έχουν γίνει αυστηρότεροι.

 

Σήμερα, ο Υπουργός Παιδείας της Τουρκίας, Ζιγιά Σελτσιούκ δήλωσε ότι θα ανοίξουν τις βαθμίδες της εκπαίδευσης όπου δεν θα υπάρχει ρίσκο για το μάθημα στο σχολείο. Στο πλαίσιο διάσκεψης Τύπου σήμερα για την παρουσίαση του «Δελτίου καθαριότητας του σχολείου μου» που αφορά τα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας στα σχολεία, ο κ. Σελτσιούκ ανάφερε ότι βρίσκονται σε συνεχή διαβούλευση με το Υπουργείο Υγείας για τα μέτρα που θα εφαρμοστούν στα σχολεία.  

Το πότε θα λειτουργήσουν τα μαθήματα στα σχολεία σε κάθε βαθμίδα δεν έχει καθοριστεί και ούτε έθεσαν χρονοδιάγραμμα, πρόσθεσε, λέγοντας ότι η εξ αποστάσεως μάθηση έχει δώσει ίσες ευκαιρίες μάθησης στους μαθητές δημοσίων και ιδιωτικών σχολείων.

ΚΥΠΕ

Home