Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Τουρκία: «Θρίλερ» με φήμες για Γκιουλέν - Kαι η CIA ερευνά

Offsite Team -
18.11.2021 - 17:20

Τουρκία: «Θρίλερ» με φήμες για Γκιουλέν - Kαι η CIA ερευνά

Όργιο φημών

Ο αρθρογράφος και εκπομπάρχης της «ΧαμπέρΤουρκ», Φατίχ Αλταϊλί, ισχυρίζεται ότι ακόμη και η CIA ασχολείται με τη φήμη ότι είναι νεκρός ο Γκιουλέν.

 

>>> Κατεβάστε τώρα το application της offsite - ΕΔΩ για Android & ΕΔΩ για iOS

 «Νομίζω ότι η πηγή αυτής της φήμης πρέπει να ήταν κάποιος από την ίδια την οργάνωση του Γκιουλέν. Έφτιαξαν και διέρρευσαν μια τέτοια βλακεία για να τεστάρουν τα αντανακλαστικά της οργάνωσης. Και να είστε σίγουροι ότι οι φήμες αυτές συζητούνται σήμερα στους διαδρόμους της CIA!», υποστήριξε ο Αλταϊλί.

Odatv: Μονταρισμένο το βίντεο

Την ίδια ώρα, το Odatv, που δημοσιοποίησε την Τετάρτη (17/11) τις φήμες περί δηλητηρίασης του Γκιουλέν, παρακολούθησε το βίντεο, που δημοσιεύτηκε σήμερα και δείχνει τον Γκιουλέν ζωντανό, καρέ - καρέ και το αμφισβητεί. Κάποιες λεπτομέρειες δημιουργούν ερωτηματικά.

>>> H offsite τώρα και στο Google News - Ακολουθείστε μας

Όπως διαπίστωσε, το βίντεο αποτελεί παλιό υλικό που τραβήχτηκε σε διαφορετικές χρονικές στιγμές. Παλιά πλάνα του Γκιουλέν επεξεργάστηκαν και μονταρίστηκαν, ώστε να δείχνει σημερινό. Επιλέχθηκαν προσεκτικά πλάνα όπου ο Φετουλάχ Γκιουλέν φορούσε τα ίδια ρούχα.

Μια άλλη λεπτομέρεια, που δείχνει την προχειρότητα του video σύμφωνα με το Oda TV, είναι ότι ο Φετουλάχ Γκιουλέν προσπαθεί να δροσιστεί.

ethnos.gr

Home