Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Τούρκοι αξιωματούχοι επικρίνουν την Ελλάδα για το μεταναστευτικό

Offsite Team -
22.11.2021 - 15:20

Τούρκοι αξιωματούχοι επικρίνουν την Ελλάδα για το μεταναστευτικό

Τούρκοι αξιωματούχοι με αναρτήσεις τους σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης επικρίνουν την Ελλάδα και την κατηγορούν για απάνθρωπη συμπεριφορά σε ό,τι αφορά το μεταναστευτικό.

Ο επικεφαλής της διεύθυνσης επικοινωνίας της Τουρκίας Φαχρετίν Αλτούν γράφει στο τουίτερ, συγκεκριμένα, “αξιοθρήνητη φωτογραφία της προσφυγικής πολιτικής της Ελλάδας... Ούτε ο νους το χωρά ούτε η συνείδηση...Δυστυχώς, ο δυτικός κόσμος, η ΕΕ, σιωπούν απέναντι στη στάση της Ελλάδας. Αυτή είναι μια εικόνα ντροπής στο όνομα της ανθρωπότητας”.

Ο εκπρόσωπος του κυβερνώντος κόμματος ΑΚP Ομέρ Τσελίκ γράφει στον λογαριασμό του στο τουίτερ “Ανηθικότητα και σκληρότητα! Οι ελληνικές δυνάμεις σέρνουν και εμβολίζουν τη βάρκα των μεταναστών και οδηγούν τους ανυπεράσπιστους ανθρώπους στον θάνατο. Όλα αυτά συμβαίνουν μπροστά στα μάτια του ΝΑΤΟϊκού στοιχείου. Η ΕΕ παρακολουθεί… Χωρίς την Τουρκική Ακτοφυλακή, αυτοί οι άνθρωποι θα πέθαιναν”.

Γράφει ακόμη ότι “ο κόσμος πρέπει να σταματήσει αυτή την ανήθικη σκληρότητα. Οι ελληνικές δυνάμεις επιχειρούν να σκοτώσουν ανυπεράσπιστους ανθρώπους. Περνούν χειροπέδες στους ανθρώπους και τους αφήνουν να πεθάνουν. Ο Πρόεδρός μας έχει μεταφέρει επανειλημμένα αυτά τα αρχεία σε αξιωματούχους της ΕΕ. Λένε ότι δεν έχουμε νέα. Ωστόσο, αυτά μεταδίδονται στις τηλεοράσεις”.

ΚΥΠΕ

Home