Υπόθεση Μαντλίν: Νέα στοιχεία «δείχνουν» τον Γερμανό παιδόφιλο

Υπόθεση Μαντλίν: Νέα στοιχεία «δείχνουν» τον Γερμανό παιδόφιλο

Αποδείξεις που φέρεται να συνδέουν την εξαφάνιση της Μαντλίν Μακάν με τον Γερμανό παιδόφιλο έχουν οι γερμανικές Αρχές.

Μιλώντας στη Sun, o Χανς Κρίστιαν Βόλτερς, εισαγγελέας που χειρίζεται την υπόθεση δήλωσε: «Έχουμε συγκεντρώσει νέες αποδείξεις στην υπόθεση που χτίζουμε κατά του βασικού μας υπόπτου».

 

>>> H offsite τώρα και στο Google News - Ακολουθείστε μας

Ο ίδιος είπε πως για την ώρα δεν μπορεί να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

«Κάποια στιγμή στο μέλλον θα μοιραστούμε τις λεπτομέρειες με τον ύποπτο και τον δικηγόρο του αλλά τώρα δεν είναι η ώρα» είπε χαρακτηριστικά.

«Δεν μπορώ να αποκαλύψω τι είδους στοιχεία που έχουμε συγκεντρώσει, δεν είναι πάντως ιατροδικαστικής φύσης. Μπορώ να σας πω ότι είναι ένα στοιχείο που δένει την θεωρία μας ότι ο Μπρούκνερ είναι ο άνδρας που απήγαγε την Μαντλίν».

«Συνεχίζουμε να επιμένουμε ότι ο άνδρας που έχει αναγνωριστεί ως ο βασικός ύποπτος είναι αυτός που διέπραξε το έγκλημα και δεν ψάχνουμε κάποιον άλλο» πρόσθεσε ο Γερμανός εισαγγελέας.

Οι ερευνητές της υπόθεσης ελπίζουν να απαγγείλουν κατηγορίες στον παιδόφιλο έως το τέλος του καλοκαιριού. Σημειώνεται πως ο Μπρούκνερ εξέτισε ποινή φυλάκισης επτά ετών για τον βιασμό μια 72χρονης στην Praia da Luz απ’ όπου εξαφανίστηκε η Μαντλίν, το 2005, δύο χρόνια πριν εξαφάνιση του παιδιού.

Για το διάστημα μεταξύ 1995 και 2007 ζούσε στην περιοχή της Algarve στην Πορτογαλία. Κατά το διάστημα αυτό άλλαζε συχνά επαγγέλματα, ενώ είναι γνωστό πως προέβαινε συχνά σε διαρρήξεις σπιτιών και τουριστικών καταλυμάτων.

Οι Γερμανοί κατήγοροι αποκάλυψαν πως ο Μπρούκνερ φαίνεται να είχε λάβει μια κλήση από πορτογαλικό αριθμό τηλεφώνου τη βραδιά που εξαφανίστηκε το παιδί.

>>> Κατεβάστε τώρα το application της offsite - ΕΔΩ για Android & ΕΔΩ για iOS

Η μικρή Μαντλίν σήμερα θα ήταν 18 ετών και οι γονείς της δεν έχουν σταματήσει να ελπίζουν.

Σε μήνυμά τους αναφέρουν: «Σε αγαπάμε, σε περιμένουμε κοντά μας και δεν θα το βάλουμε κάτω».

Πηγή: cnn.gr 

Home