Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Υπουργό Ευρώπης: Αυτό το Πάσχα δε θα είναι σαν κανένα προηγούμενο

Offsite Team -
15.04.2020

Υπουργό Ευρώπης: Αυτό το Πάσχα δε θα είναι σαν κανένα προηγούμενο

Thumbnail
Μήνυμα προς την παροικία για το Πάσχα από τη σκιώδη Υπουργό Ευρώπης Κάθριν Γουέστ

Μήνυμα με ευχές για το ορθόδοξο Πάσχα απευθύνει προς την κυπριακή παροικία της Βρετανίας η νέα σκιώδης Υπουργός Ευρώπης του Εργατικού Κόμματος και βουλευτής βορείου Λονδίνου Κάθριν Γουέστ.

>>> Τώρα η Offsite και σε app. Κατεβάστε ΕΔΩ για Android και ΕΔΩ για iOS <<<  

Στο μήνυμά της σημειώνει ότι αυτό το Πάσχα δε θα είναι σαν κανένα προηγούμενο, καθώς η κρίση του κορωνοϊού σημαίνει ότι θα πρέπει όλοι να μείνουμε σπίτι και ότι δυστυχώς οι μεγάλες οικογενειακές συνάξεις που διακρίνουν την κυπριακή κουλτούρα δε θα σταθεί δυνατό να γίνουν φέτος.

Παρόλα αυτά, προσθέτει η κ. Γουέστ, ο καθένας μας θα έχει την ευκαιρία να γιορτάσει με τον δικό του προσωπικό τρόπο.

Κάνει επίσης αναφορά στο πένθος που έχουν πολλές οικογένειες της παροικίας που έχουν χάσει δικούς τους ανθρώπους από τον κορωνοϊό, εκφράζοντας τα εγκάρδια συλλυπητήριά της.

«Πάντοτε θαύμαζα την ανθεκτικότητα και την αισιοδοξία της κυπριακής κοινότητας, χαρακτηριστικά που σίγουρα θα βοηθήσουν την κοινότητα να ξεπεράσει αυτή τη δύσκολη περίοδο», συμπληρώνει η κα Γουέστ.

Διατυπώνει επίσης τη λύπη της που αυτό το Πάσχα οι ορθόδοξοι ναοί δε θα γεμίσουν με «πιστούς, χαρά και φως» και για το ότι δε θα βρεθεί στον τοπικό ναό της Παναγίας στο Wood Green για τη λειτουργία και την περιφορά του Επιταφίου.

«Αν και οι πιστοί δε θα μπορέσουν να ασκήσουν τη λατρεία στις εκκλησίες φέτος, η δύναμη του μηνύματος του Πάσχα περί ανανέωσης και ελπίδας είναι πιο ισχυρή και σχετική σήμερα από όσο έχει υπάρξει ποτέ. Το σκοτάδι του σήμερα θα αντικατασταθεί από φως και θα ξεπεράσουμε αυτή τη δύσκολη περίοδο», καταλήγει το μήνυμα της βουλευτού Κάθριν Γουέστ προς την κυπριακή παροικία της Βρετανίας.

ΚΥΠΕ

Home