Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Απίστευτο: Ξύλο στη μέση του δρόμου από Δήμαρχο (VIDEO)

Offsite Team -
10.09.2022

Απίστευτο: Ξύλο στη μέση του δρόμου από Δήμαρχο (VIDEO)

Ο δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος επιτίθεται και ξυλοφορτώνει οδηγό μηχανής, τον οποίο παράλληλα βρίζει…

Ένα άγριο σκηνικό σημειώθηκε στη μέση του δρόμου στη λεωφόρο Αλίμου με πρωταγωνιστή τον δήμαρχο του Βόλου και πρόεδρο της ΠΑΕ Βόλος Αχιλλέα Μπέο.

Όπως φαίνεται και στο βίντεο του protothema.gr, o δήμαρχος Βόλου επιτίθεται και ξυλοκοπάει έναν οδηγό μηχανής, ενώ παράλληλα τον βρίζει.

Δείτε το βίντεο:

Ο οδηγός της μηχανής σοκαρισμένος προσπαθεί να αμυνθεί, ενώ μαζί με τον Αχιλλέα Μπέο υπάρχει ακόμα ένας άνδρας, ο οποίος συμμετέχει στον ξυλοδαρμό του νεαρού, φωνάζοντας παράλληλα:  «ξέρεις που μιλάς ρε;».

Ο κ. Μπέος με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δικαιολογεί την στάση του υποστηρίζοντας πως ο άντρας επιτέθηκε και απείλησε αρχικά τον αδερφό του, ενώ στη συνέχεια εξύβρισε και την μητέρα του.

Ταυτόχρονα, στην ίδια ανάρτηση απαντά και σε όσους έσπευσαν να επικρίνουν την αντίδρασή του: «Ο Αχιλλέας Μπέος ήταν, είναι και θα παραμείνει ένας λαϊκός άνθρωπος, που ζει μέσα στην κοινωνία, ανάμεσα στους ανθρώπους της καθημερινότητας, δέχεται ερεθίσματα και αντιδρά όπως ένας φυσιολογικός άνθρωπος».

Επιπλέον, δεν παραλείπει να χαρακτηρίσει τον εαυτό τους ως γνήσιο, άμεσο και ειλικρινή άνθρωπο, χαρακτηριστικά στα οποία αποδίδει την αποδοχή και την αγάπη που δέχεται από τους πολίτες. «Όλα τα άλλα είναι σκοπιμότητες για απλή… κατανάλωση και δεν με αγγίζουν» προσθέτει.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

«Με αφορμή το επεισόδιο που είχα καθ’ οδόν, στην Αθήνα και όχι όπως εγράφη ανακριβώς στον Βόλο, με ένα άγνωστο άτομο, που έφερε κράνος το οποίο δεν έβγαλε ποτέ, ενδεχομένως για να μην αναγνωριστεί, θέλω να ξεκαθαρίσω πως δεν έκανα τίποτα άλλο, λιγότερο ή περισσότερο, από χιλιάδες άλλους καθημερινούς ανθρώπους όταν δέχονται ύβρεις για τη μητέρα τους και βλέπουν συγγενικά τους πρόσωπα (εν προκειμένω τον αδελφό μου) να δέχονται επίθεση και να απειλούνται. Κάτι που ξεκάθαρα προκύπτει και από το βίντεο που κυκλοφορεί.

Για όσους σπεύδουν να αποδώσουν χαρακτηρισμούς και να επικρίνουν τη στάση μου μια μόνη απάντηση. Ο Αχιλλέας Μπέος ήταν, είναι και θα παραμείνει ένας λαϊκός άνθρωπος, που ζει μέσα στην κοινωνία, ανάμεσα στους ανθρώπους της καθημερινότητας, δέχεται ερεθίσματα και αντιδρά όπως ένας φυσιολογικός άνθρωπος. Με γνησιότητα, αμεσότητα και ειλικρίνεια. Γι αυτό και είναι τόσο αποδεκτός και αγαπητός. Όλα τα άλλα είναι σκοπιμότητες για απλή… κατανάλωση και δεν με αγγίζουν.»

protothema.gr

Home