Κατεβάστε τώρα το application της Offsitenews για Android & για iOS
Group google play
Group app store
mobile app

Βρετανία: Σε Ελληνικό Επιχειρηματικό Συνέδριο ο Μητσοτάκης

Offsite Team -
28.11.2022 - 17:52

Βρετανία: Σε Ελληνικό Επιχειρηματικό Συνέδριο ο Μητσοτάκης

Θα συμμετέχουν περίπου 30 εισηγμένες εταιρείες

Ως κεντρικός ομιλητής συμμετέχει σήμερα ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας Κυριάκος Μητσοτάκης στο διήμερο Ελληνικό Επιχειρηματικό Συνέδριο που συνδιοργανώνει το Χρηματιστήριο Αθηνών με τη Morgan Stanley στο Λονδίνο.

Στο κλειστό roadshow του ελληνικού χρηματιστηρίου συμμετέχουν περίπου 30 εισηγμένες εταιρείες, ενώ συμμετοχή έχουν δηλώσει και περίπου 240 νυν και δυνητικοί επενδυτές από τη Βρετανία.

Ο κ. Μητσοτάκης αναμένεται να εκθέσει τα πεπραγμένα και τις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας, παρουσιάζοντας τη χώρα ως έναν ασφαλή και σταθερό επενδυτικό προορισμό.

Αργά το απόγευμα ο Έλληνας Πρωθυπουργός και η σύζυγός του θα γίνουν δεκτοί από τον βασιλιά Κάρολο Γ’ στο Κάστρο του Ουίνδσορ.

Το βράδυ ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα έχει συζήτηση επί σκηνής με τον διευθυντή του Ελληνικού Παρατηρητηρίου του London School of Economics καθηγητή Κέβιν Φέδερστοουν, επ’ αφορμής συμπλήρωσης 25 ετών λειτουργίας του Παρατηρητηρίου (Hellenic Observatory).

Η συζήτηση, ενώπιον ακροατηρίου, θα περιστραφεί γύρω από τη βιωσιμότητα της ελληνικής οικονομικής ανάκαμψης, τις μεταρρυθμίσεις που έχουν γίνει, τις επερχόμενες εκλογές και το όραμα του Πρωθυπουργού Μητσοτάκη για την Ελλάδα. Θα συζητηθεί επίσης το γεωπολιτικό τοπίο στην ευρύτερη περιοχή και στην Ευρώπη.

ΚΥΠΕ

Home